LNU > Kurs og ressurser > Nettverk for daglig ledere

Nettverk for daglig ledere

Utveksle erfaringer med andre ledere, og få viktig faglig påfyll.

Å være daglig leder i en frivillig barne- og ungdomsorganisasjon er en viktig oppgave med mye ansvar. Mange kan oppleve at man fra tid til annen blir alene på sine felt, fordi få personer i organisasjonen har oppgaver og kompetanse på samme område. Samtidig sitter andre daglig ledere kanskje på gode løsninger på det som er din utfordring. Derfor starter LNU nå et nettverk for daglig ledere.

Gjennom nettverket får du diskutere vanskelige problemstillinger og utveksle erfaringer med andre daglig ledere, og faglig påfyll gjennom foredrag med tema som arbeidsmiljøloven og økonomistyring.  LNUs nettverket for daglig leder er for deg som er daglig leder eller generalsekretær i en frivillig barne- og ungdomsorganisasjon, og som har ansvar for økonomistyring og personalledelse.

For at nettverket skal fungere må deltakerne møte på alle eller de fleste samlingene, slik at vi kan bli kjent og plukke opp tråden fra forrige gang. Påmelding forutsetter derfor at man har intensjon om å prioritere samlingene i nettverket.

Det koster 1 500 kroner per deltaker å bli med i nettverket. Dette er for å dekke utgifter til mat og eksterne foredragsholdere.

Praktisk informasjon

Første samling:  September 2016
Siste samling:  Juni 2017
Antall samlinger: 8–10
Påmeldingsfrist: 1. juli 2016
Tidsramme for samlingene:  3 timer, normalt kl 13.00–16.00
Sted: LNU, Frivillighetshuset på Tøyen i Oslo
Deltakeravgift: kr 1 500

 

Kontaktpersoner

 • Jonas Wasa Amin Farshchian

  Assisterende generalsekretær

  23 31 06 05
  jonas@lnu.no

 • Martin Ulvestad Østerdal

  Generalsekretær

  994 33 242
  martin@lnu.no

Topp