Laster Hendelser

3. april 2017 kl 16:0018:00

Bygg en mangfoldig organisasjon

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Pris: Gratis

Hendelse Navigasjon

Vi lever i et mangfoldig samfunn og dette ønsker de fleste av oss skal gjenspeiles i medlemsmassen i organisasjonen vår. Tross dette ønsket om mangfold ender man ofte opp med en ganske homogen rekruttering av medlemmer og frivillige. Mindre mangfold i medlemsmassen fører til mindre mangfold i nye ideer og arbeidsmetoder. På kurset vil vi snakke om hvordan vi kan få et mangfoldperspektiv integrert i alt vi gjør – ikke som et adskilt, ressurskrevende prosjekt, men som en ny måte å tenke på.

På dette kurset lærer du

  • Mangfoldstankegang – hvordan bli en mer inkluderende organisasjon
  • Språk og kommunikasjon for mer inkludering
  • Praktiske eksempler fra organisasjoner

Slik foregår kurset

Kurset vil begynne med en foredragsdel med en innføring i tematikken «mangfoldsarbeid i organisasjonene» med eksempler underveis etterfulgt av en workshopdel med diskusjoner og utveksling av erfaringer. Målet er at alle skal ha konkrete planer å ta med tilbake til sine respektive organisasjoner samt en bedre forståelse av hva det vil si å jobbe med mangfold og inkludering i praksis.

Kurset passer for deg som er frivillig eller ansatt i sentralleddet i en organisasjon, og som ønsker at din organisasjon skal bli mer mangfoldig eller beholde det mangfoldet dere har.   

Kursholder er Åshild Marie Vige, tidligere leder i Skeiv Ungdom og tidligere nestleder i LNU.

Fill out my online form.

Sted

LNU
Kolstadgata 1
Oslo, 0652 Norge
+ Google Map
Telefon:
23 31 06 00
Hjemmeside:
lnu.no
Topp