LNU > Støtteordninger > Hvilken ordning passer for oss? > Slik søker du om støtte fra en av våre støtteordninger

Slik søker du om støtte fra en av våre støtteordninger

Slik bruker du LNUs søknadsportal for å sende inn en søknad om å få penger til ditt prosjekt eller din organisasjon.

Alle søknader om støtte fra en av LNUs støtteordninger skal leveres gjennom søknadsportalen vår. 

Gå rett til LNUs søknadsportal

Brukerregistrering

Aller først må du være sikker på at du har en bruker. Du får ved opprettelse av ny bruker tilsendt passord til din e-postadresse og kan deretter logge inn på systemet og lage eget passord som du må ta vare på. Husk at du skal logge inn med brukernavn og passord hver gang du vil sjekke saksgangen, levere akseptskjema og rapportere på ferdige prosjekter for denne gruppen.

Hvis du allerede har registrert en bruker, kan du logge inn med brukernavnet og passordet du allerede har. 

Skal du søke støtte gjennom LNU Mangfold og inkludering, LNU Aktivitetsstøtta – Herreløs arv eller LNU Kultur? Vær sikker på at organisasjonen din har en registrert bruker, allerede før du går inn i søknadsportalen. Hvis dere ikke har en registrert bruker fra før, kan dere registrere en ny bruker via et av disse skjemaene: 

For registrering av bruker til Frifond organisasjon eller LNU Informasjonsstøtten Nord/Sør, ta kontakt med ansvarlig rådgiver. Kontaktinformasjon finner du nederst på støtteordningens hovedside. 

Inne i søknadsportalen

Velg støtteordninger fra toppmenyen og klikk på den støtteordningen som er aktuell for deg, og fyll inn søknadsskjemaet. 

Du kan når som helst lagre og lukke søknaden for å logge inn senere og fortsette å fylle ut. Det er først når du trykker på send og får e-post om at søknaden er mottatt at du har levert søknaden.

Du kan når som helst logge inn på din side og se hvordan det går med søknaden(e) dere har levert. Du vil motta e-post etterhvert som søknaden blir behandlet. Etter søknaden er behandlet vil du per e-post få beskjed om avslag eller tilsagn og hva som kommer til å skje videre.

Her finner du en oversikt over alle LNUs støtteordninger 

 

Her finner du oversikt over alle søknadsfristene

Topp