LNU > Støtteordninger > Hvilken ordning passer for oss? > Slik søker du om støtte fra en av våre støtteordninger

Slik søker du om støtte fra en av våre støtteordninger

Slik bruker du LNUs søknadsportal for å sende inn en søknad om å få penger til ditt prosjekt eller din organisasjon.

Alle søknader om støtte fra en av LNUs støtteordninger skal leveres gjennom LNUs søknadsportal

For å søke på støtteordningen må din organisasjon opprette en bruker på LNUs søknadsportal. Dersom det er første gang du søker om støtte fra LNU må du opprette en bruker for organisasjonen i søkeportalen. Dersom organisasjonen har søkt i systemet tidligere logger du inn med brukernavn og passord.

LNUs søknadsportal

Du får ved opprettelse av ny bruker tilsendt passord til din e-postadresse og kan deretter logge inn på systemet og lage eget passord som du må ta vare på. Husk at du skal logge inn med brukernavn og passord hver gang du vil sjekke saksgangen, levere akseptskjema og rapportere på ferdige prosjekter for denne gruppen.

Velg støtteordninger fra toppmenyen og klikk på den støtteordningen som er aktuell for deg.

Du kan når som helst lagre og lukke søknaden for å logge inn senere og fortsette å fylle ut. Det er først når du trykker på send og får e-post om at søknaden er mottatt at du har levert søknaden.

Du kan når som helst logge inn på din side og se hvordan det går med søknaden(e) dere har levert. Du vil motta e-post etterhvert som søknaden blir behandlet. Informasjonsstøtten Nord/Sør har behandlingstid på maks en måned etter hver frist. Etter søknaden er behandlet vil du per e-post få beskjed om avslag eller tilsagn og hva som kommer til å skje videre.

Her finner du en oversikt over alle LNUs støtteordninger 

 

Her finner du oversikt over alle søknadsfristene

Top