LNU > Utlysninger > Aktivitetssekretær

Juvente søker aktivitetssekretær

Utlysning fra: Juvente

juventelogo-hoved-farger1Sted: Oslo
Søknadsfrist: 01.07.2016
HeltidFast stilling

Lyst til å bli en viktig person? Vår aktivitetssekretær skal søke lykken andre steder i verden. Juvente søker dermed etter personen som skal bli vår nye aktivitetssekretær i fast stilling fra høsten av. Juvente trenger en som kan bidra til å skape liv, røre og aktivitet i lagene og samtidig holde orden på ting og tang på Juventekontoret. En kjempespennende jobb med stort ansvar, variasjon og mange muligheter til å prege både jobben og organisasjonen!

Arbeidsoppgaver

  • Sammen med daglig leder utgjør aktivitetssekretær kjernen i Juventes sentrale drift og forvaltning.
  • Aktivitetssekretær er hovedansvarlig for kontakt med og oppfølging av medlemmer, lokale lag og kretser.
  • Aktivitetssekretær har, i samarbeid med styret, ansvaret for nyrekruttering til organisasjonen og hovedansvar for oppfølging av medlemsregister og dokumentasjon overfor myndigheter og tilskuddsytere.
  • Aktivitetssekretær har ansvaret for å inspirere lag og kretser til å utvikle nyskapende og spennende aktiviteter lokalt.
  • Aktivitetssekretær håndterer i mange sammenhenger Juventekontorets rolle i gjennomføringen av sentrale arrangement i organisasjonen.

Arbeidsoppgavene vil til enhver tid variere avhengig organisasjonens behov og en god del reisevirksomhet, samt helge- og kveldsarbeid, må påregnes.

Kvalifikasjoner

Du som søker bør ha videregående utdanning og erfaring fra organisasjonsarbeid. Du bør helst være mellom 19 og 25 år. Videre bør du være vant til teamarbeid, ha ordenssans og være systematisk. Evne til å skape aktivitet og engasjement er avgjørende.

Arbeidspresset i Juvente er i perioder stort, og søker må være i stand til å prioritere mellom viktige oppgaver. Søker bør ha god kjennskap til bruk av dataverktøy da en del av arbeidsoppgavene innebærer oppdatering av nettsider, kontroll med medlemsregister m.m. Kompetanse på grafiske designprogrammer (f.eks. InDesign e.l.) er ønskelig, men ikke et krav. Det er ønskelig at søker har bakgrunn fra Juvente eller andre organisasjoner i avholdsbevegelsen. Det kreves at den som ansettes er, eller blir, medlem av Juvente.

Lønn

Stillingen er plassert i statens stillingskode 1063 førstesekretær, lønnsramme 10. Ansatte i Juvente har egen grunnavtale og ansiennitetsberegning. Stillingen er en fast ansettelse i 100 prosent. Stillingen har base ved Juventes kontor i Torggata 1 i Oslo.

Søknad

Søknad med vitnemål, referanser og attester sendes daglig leder i Juvente pr. post eller e-post innen 1. juli, ønsket oppstart fra 15. august. Postadresse: Juvente, Torggata 1, 0181 Oslo, e-post: juvente@juvente.no.

Kontakt

Det er bare å ta kontakt hvis du lurer på noe om søknaden. Aktivitetssekretær Thomas Wessel er det best å prate med hvis du lurer på noe rundt arbeidsoppgaver og slikt. Du kan også kontakte daglig leder, Kjetil Vesteraas, for spørsmål om ansettelsen m.m.

Thomas: 911 86 344/ thomas@juvente.no
Kjetil: 917 44 238 / kjetil@juvente.no

Publisert 23. mai 2016

Top