LNU > Utlysninger > Kampanjesekretær

Natur og Ungdom søker kampanjesekretær

Utlysning fra: Natur og Ungdom

nu-logo-svartSted: Tromsø
Søknadsfrist: 23.10.2016
DeltidFast stilling

Kampanjesekretær for Nord-Norge: Vil du være med å utvikle Natur og Ungdom i Nord-Norge og bidra til viktige seire i miljøkampen?

Natur og Ungdom er Norges største miljøorganisasjon for ungdom opp til 26 år. Vi har over 7 500 medlemmer fordelt på over 70 lokallag over hele landet. Lokallagene i Natur og Ungdom jobber med miljøproblemer der de bor.

For å vinne viktige miljøseire er Natur og Ungdom avhengig av at organisasjonen står sterkt over hele landet. De tre nordligste fylkene står overfor store miljøproblemer, enten det er forslag om dumping av gruveavfall i rene norske laksefjorder, eller oljeboring i Lofoten, Vesterålen og Senja. Vi søker derfor deg som ønsker å jobbe med disse og lignende saker, som kampanjesekretær for Natur og Ungdom på vårt kontor i Tromsø.

Hovedoppgaven til kampanjesekretærene er å skape lokal aktivitet opp mot aktuelle miljøsaker i Nord-Norge. Dette innebærer samarbeid med fylkesstyrer og lokallag, den andre kampanjesekretæren for Nord-Norge og relevante faggrupper i sentralstyret. Det legges også opp til selvstendig politisk medie- og kampanjearbeid. Det vil være fokus på oppstart og oppfølging av lokallag, foredrag på skoler, skolering i relevante miljøsaker og gjennomføring av markeringer.

En del av arbeidet vil kreve at du jobber på egenhånd, og stillingen krever derfor at du kan jobbe selvstendig. Samtidig gir stillingen stor frihet til å forme egen arbeidssituasjon. Kampanjesekretærene kan om ønskelig vektlegge kampanjerettet arbeid i arbeidet med å skape lokal aktivitet.

Vi søker deg som har

  • God strukturering av eget arbeid og er pliktoppfyllende
  • Gode samarbeidsevner og godt selvstendig arbeid
  • Erfaring med organisasjonsarbeid
  • Sterkt miljøengasjement

Vi kan tilby

  • Et ungt og engasjerende arbeidsmiljø, høyt tempo og spennende utfordringer
  • En god del reising
  • Frihet til å forme egen arbeidshverdag og gjennomføre egne prosjekter
  • Mulighet til å jobbe i Norges største miljøvernorganisasjon for ungdom

Arbeidssted vil være i Tromsø. Stillingen er på enten 50 prosent eller 75 prosent, avhengig av søkers preferanse. Lønnen ligger på 8 591 kr (50%) / 12 886 kr (75%) brutto/mnd. Vi oppfordrer deg som er under 26 år, til å søke på stillingen, men alle søknader vil bli vurdert. I søknaden skriver du litt om deg selv, dine erfaringer og hvilke tanker du gjør deg om jobben. Legg ved CV. Søknadsfristen er 23. oktober, og ansettelse skjer på landsstyremøtet 5.-6. november. Tiltredelse er 3. januar. Det vil bli gitt grundig opplæring. Vi oppfordrer personer med minioritetsbakgrunn til å søke.

Søknaden sendes til dagligleder@nu.no

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål: Om prosessen: Anna Birkeland Olerud (daglig leder): 99 11 29 32 eller dagligleder@nu.no. Om stillingen: Signe Hjellestad Jørgensen (kampanjesekretær for Nord-Norge): 96 50 87 28 eller signej@nu.no.

Publisert 11. oktober 2016

Top