ForsidenUtlysningerpolitisk rådgiver – internasjonale spørsmål

LNU søker politisk rådgiver – internasjonale spørsmål

Utlysning fra: LNU

Sted: Oslo
Søknadsfrist: 16.05.2017
HeltidFast stilling

LNU lyser ut fast 100 % stilling som politisk rådgiver – internasjonale spørsmål.

Vil du jobbe for gode vilkår for frivillige barne- og ungdomsorganisasjoner og barn og unges rettigheter? LNU arbeider for at barn og unge skal ha innflytelse på beslutninger som angår dem– lokalt, nasjonalt og globalt. Nå søker vi en dyktig person til stillingen som politisk rådgiver for internasjonale spørsmål.

Landsrådet for Norges barne- og ungdomsorganisasjoner (LNU) er en interesseorganisasjon for 97 demokratiske og frivillige barne- og ungdomsorganisasjoner. LNU arbeider for at barn og unge skal ha meningsfulle fritidstilbud der de bor, og innflytelse på beslutninger som angår dem – lokalt, nasjonalt og globalt. 

LNU sine kontorer er lokalisert på Tøyen i Oslo, og vi har 19 ansatte. LNU jobber med å fremme medlemsorganisasjonenes interesser overfor myndighetene, og vi formidler kunnskap og kompetanse til organisasjonene.

Sentrale arbeidsoppgaver:

  • Politisk påvirkningsarbeid i internasjonale spørsmål, blant annet lobbyarbeid overfor Stortinget, regjeringen og FN.
  • Lede og koordinere LNUs delegasjoner til ECOSOC, der LNU har konsultativ status.
  • Rekruttere og følge opp LNUs ungdomsdelegater til blant annet FNs generalforsamling og klimaforhandlingene
  • Følge politikkutvikling i internasjonale institusjoner, spesielt når det gjelder sivilsamfunnsutvikling og barn og unges medvirkning, for eksempel resolusjon 2250
  • Bistå LNUs medlemsorganisasjoner med kurs og rådgivning om internasjonalt påvirkningsarbeid

Vi søker deg som har erfaring fra nasjonalt og internasjonalt politisk påvirkningsarbeid, stor kunnskap om internasjonale spørsmål og internasjonale organisasjoner, og som trives med nettverksbygging. Du må ha god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på både engelsk og norsk. Relevant erfaring fra frivillige organisasjoner er ønskelig, men høyere utdanning innenfor fagområdet kan kompensere for manglende erfaring. 

Hos oss i LNU får du:

  • Jobbe sammen med engasjerte og dyktige kollegaer
  • Fleksibel arbeidstid og gode muligheter for avspasering
  • Lunsj inkludert i arbeidstiden
  • Lønnsinnplassering mellom 400.000 og 460.000/år
  • Tariffavtale

Ønsket oppstart er juni 2017 eller etter avtale.

Nærmere opplysninger om stillingen får du ved å kontakte rådgiver Markus N. Rotevatn på 23 31 05 90 eller generalsekretær Martin Ulvestad Østerdal på 994 33 242.

Søknad med CV sendes innen 16. mai 2017 på e-post til jobb@lnu.no. Attester og vitnemål vil først bli etterspurt ved et eventuelt intervju

Publisert 4. mai 2017

Topp