LNU > Utlysninger > Regionsekretær

Natur og Ungdom søker regionsekretær

Utlysning fra: Natur og Ungdom

naturogungdomlogomedskrift1Sted: Oslo
Søknadsfrist: 24.10.2016
HeltidFast stilling

Vil du være med å bygge opp våre lokallag og bidra i viktige miljøkamper?

Natur og Ungdom er Norges største miljøorganisasjon for ungdom opp til 26 år. Vi har over 7 500 medlemmer fordelt på over 70 lokallag over hele landet. Lokallagene i Natur og Ungdom jobber med miljøproblemer der de bor.

Natur og Ungdom har nå ledig stilling som regionssekretær, med arbeidssted i Oslo. Som regionssekretær arbeider du for å skape og opprettholde lokal aktivitet i organisasjonen, først og fremst innenfor en region. Blant dine mål er å trekke nye aktive inn i NU, blant annet gjennom reisevirksomhet, møter med lokallag og foredrag på skoler. I tillegg har du ansvar for å arrangere aktivistkurs, hjelpe til under andre arrangementer, og drive søknadsarbeid i samarbeid med økonomiansvarlig for fylkene.

Som regionssekretær vil du både arbeide i team med organisasjonssekretæren, med regionssekretærene i resten av landet og sammen med fylkesstyrer og lokallag i ditt område. I tillegg går mye av arbeidet ut på å jobbe på egen hånd. Jobben krever derfor at du kan jobbe selvstendig, og gir samtidig stor frihet til å forme din egen arbeidssituasjon.

Vi søker deg som har

  • God strukturering av eget arbeid og er pliktoppfyllende
  • Gode samarbeidsevner og godt selvstendig arbeid
  • Erfaring med organisasjonsarbeid
  • Sterkt miljøengasjement

Vi kan tilby

  • Et ungt og engasjerende arbeidsmiljø, høyt tempo og spennende utfordringer
  • En god del reising
  • Frihet til å forme egen arbeidshverdag
  • Mulighet til å jobbe i Norges største miljøvernorganisasjon for ungdom

Arbeidssted vil være i Oslo, og du vil få oppfølgeransvar for tre fylker. Vi oppfordrer alle til å søke, men kandidater under 26 år vil bli prioritert. Stillingen er i 100 %. Lønnen ligger på 17 181 kr brutto/mnd. I søknaden skriver du litt om deg selv, dine erfaringer og hvilke tanker du gjør deg om jobben. Legg ved CV. Søknadsfristen er 24. oktober, og ansettelse skjer på landsstyremøtet 5.-6. november. Tiltredelse er 3. januar. Det vil bli gitt grundig opplæring. Vi oppfordrer personer med minioritetsbakgrunn til å søke.

Søknaden sendes til dagligleder@nu.no.

Hvis du har spørsmål kan du gjerne kontakte oss: Om prosessen: Anna Birkeland Olerud (daglig leder): 99 11 29 31 eller dagligleder@nu.no. Om stillingen: Sigrid Høeg (organisasjonssekretær): 46 46 81 32 eller sigridh@nu.no.

Publisert 11. oktober 2016

Top