LNU > Utlysninger > SommerSNU-sjef 2017

Changemaker søker sommersnu-sjef 2017

Utlysning fra: Changemaker

changemaker-logoSted: Oslo
Søknadsfrist: 28.10.2016
DeltidProsjektstilling

Changemaker søker etter en engasjert og arbeidsvillig frivillig, med gode samarbeids- og koordineringsferdigheter, til jobben som SommerSNU-sjef. SommerSNU er Changemakers sommerleir og skal arrangeres på Rønningen Folkehøyskole i Oslo fra 28.juni til 2. juli 2017 . Vi håper på opp mot 150 deltakere. Arbeidet honoreres med 20 000 kroner.

Som SommerSNU-sjef har du ansvar for å planlegge og gjennomføre leiren, sammen med et crew og kontoret til Changemaker. Du vil ha ansvaret for å sette sammen et crew og lede arbeidet til dette crewet, samt å koordinere arbeidet med program for sommerSNU (herunder samarbeide med Changemakers sentralstyre og politiske utvalg). I etterkant av arrangementet vil du ha ansvar for evaluering.

SommerSNU-sjef er en oppgave som passer fint til å kombinere med studier. Arbeidsmengden er størst like før og under selve arrangementet, hvor vi forventer en stor grad av tilstedeværelse. I tillegg forventes det at det gjøres en jevn innsats med møter og planlegging fra midten av november og frem til leiren, samt noe etterarbeid. Det gir deg verdifull praktisk arrangementserfaring og erfaring med å lede mindre grupper av frivillige. Du vil få en attest som dokumenterer arbeidet du har gjort.

På grunn av behov for tett samarbeid med sentralstyret, utvalg og kontoret er det en forutsetning at du bor nært Oslo. Erfaring fra tidligere arrangementsledelse og fra ungdomsorganisasjoner er en fordel. Det er også en fordel at du har tidligere erfaring fra Changemaker.

For å søke send en søknad hvor du skriver om

  • Motivasjon for å søke
  • Tidligere erfaring som du mener er relevant
  • Hvorfor du burde få jobben

Søknad og CV sendes til Bjørn Kristian Danbolt, bjornkristian@changemaker.no, merk epost: «Søknad SommerSNU-sjef»

Publisert 11. oktober 2016

Top