LNU > Utlysninger > Ungdomsveileder/ informasjonskonsulent

UngInfo søker ungdomsveileder/ informasjonskonsulent

Utlysning fra: UngInfo

Ung_org_vektor2Sted: Oslo
Søknadsfrist: 13.09.2016
HeltidFast stilling

UngInfo er et informasjonssenter for ungdom mellom 13 og 27 år. Vi tilbyr ungdom veiledning og informasjon i senteret vårt, på skoler, messer og andre steder hvor ungdom er. UngInfo drives av Barne- og ungdomsorganisasjonene i Oslo (UngOrg) som er en paraplyorganisasjon for 62 frivillige barne- og ungdomsorganisasjoner i Oslo. Det er 6 ansatte i UngInfo og 11 ansatte totalt i UngOrg. For mer informasjon, se nettsidene våre: www.ung.info og www.ungorg.no.

Vil du jobbe med informasjonsformidling og veiledning av ungdom? Vi har én ledig 100 prosent stilling som ungdomsveileder/ informasjonskonsulent. Oppstart er i utgangspunktet i oktober 2016, men annet kan avtales. Søknadsfrist tirsdag 13.september.

Vi leter etter en engasjert person som sammen med resten av teamet på UngInfo vil bidra til å informere og veilede ungdom i senteret, samt pr e-post, telefon og gjennom sosiale medier. Du vil få gode muligheter til å bruke og videreutvikle dine kreative sider gjennom utadrettet virksomhet, utvikling av kurs/foredrag, tekst til informasjonsmateriell med mer. I tillegg skal du holde UngInfo oppdatert på informasjon innenfor områdene du får hovedansvaret for, og holde kontakten med relevante samarbeidspartnere innenfor disse områdene. Våre hovedfokusområder er jobb, utdanning og bolig for ungdom. I tillegg gir vi god og oppdatert informasjon på områdene helse og sosial, fritid, personlig økonomi, egen bedrift, muligheter i utlandet og «new in Oslo». Ansvarsområdene knyttet til denne stillingen vil antagelig være helse/sosial, jobb og bolig, samt håndtering av de mer sammensatte sakene og vanskelige samtalene. Alle ansatte på UngInfo må likevel regne med å bytte ansvarsområder ved behov.

Dette ønsker vi av deg:

  • Erfaring fra arbeid med ungdom og/eller frivillig arbeid.
  • Relevant høyere utdanning, gjerne innen sosialt arbeid eller lignende. Erfaring og kompetanse kan kompensere for utdanning.
  • At du har et bevisst forhold til informasjonsformidling til ungdom
  • At du har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk. Å snakke/skrive et tredjespråk er en fordel.
  • At du liker å snakke med ungdom, og har tålmodighet og trygghet i veiledning av ungdommer.
  • At du er motivert for å jobbe med ungdom og er engasjert, initiativrik og interessert i å lære bort det du selv kan.
  • Du må kunne jobbe tett sammen med andre i et lite kontor med åpent landskap.
  • Erfaring innenfor områdene helse/sosial, jobb og/eller bolig for ungdom er en fordel.
  • Erfaring med å holde foredrag/ kurs for ungdom er en fordel.

Vi ønsker en mangfoldig arbeidsplass, og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av bakgrunn. Lønn etter gjeldende Overenskomst med UngOrgs lokale husforening, fortiden fra 363 957,73 kroner per år. Gode arbeidstidsordninger, et dynamisk arbeidsmiljø og varierte og meningsfulle oppgaver. Arbeidstid kl 9:30-17:00 hverdager samt enkelte lørdager. Noe kvelds og helgearbeid må påregnes.

Send kortfattet søknad og CV som én samlet PDF på e-post til stilling@ung.info. Merk e-posten «Søknad ungdomsveileder/informasjonskonsulent».

For mer informasjon om stillingen, kontakt avdelingsleder ved UngInfo, Laila Erdal Aagesen (laila@ung.info).

Publisert 23. august 2016

Top