Halloweenfeiring i Røros

Det er vanskelig å finne noe å utsette på kostymevalget til Rørosungdommen

Halloweenfeiring i Røros

Skrekkelig arrangement varte hele natten.

Fredag 30. oktober arrangerte Ungdommens Hus NattKlubb tolv timer med moro og aktiviteter. Kvelden før halloween var naturlig nok skrekk og gru på tapetet. Arrangement startet klokken åtte på kvelden og ble ikke avsluttet før tolv timer senere, neste morgen. Halloween-festen ble finansiert av Ungdom og Fritids Frifondmidler.

NattKlubb har alltid vært et populært tiltak, og dette var femte gang det ble arrangert. Et femtitalls unge bidro til skremmende god stemning, og aldersspennet var stort. Sjuendeklassinger var invitert for å øke rekrutteringen, men ungdommer helt opp i myndig alder var også tilstede. Aktivitetene denne natten var varierte: fra diskotek, kortspill og biljardturnering til TV-spill, skrekkfilmer, godterace og nattmat.

De frivillige vil fortsette med å gjøre Ungdommens Hus til et livlig, trygt og inspirerende hus. Og selv med litt hjelp fra de voksne og fra Frifond er det ungdommen selv som skal stå for aktivitetene.

#Prosjekteksempel

Publisert 24. november 2015

Topp