LOUD! fortsetter suksessen med nok et fantastisk program for musikkglade jenter.

LOUD! Sommerleir for musikkinteresserte jenter

Nå kan du melde deg på.

LOUD! – Jentenes bandleir arrangeres i år for fjerde gang, og går av stabelen 25.juni – 1.juli og 3.- 9.juli på Haugetun folkehøgskole utenfor Fredrikstad. Leiren er for musikkinteresserte jenter mellom 11 og 17 år og er åpen for de med tidligere spilleerfaring, men også for dem som aldri har drevet med musikk før.

Leiren er et tiltak satt i gang av AKKS og JM Norway for å rekruttere jenter inn i musikklivet, både ved å skape trygge omgivelser for musikalsk utfoldelse og ved å synliggjøre gode rollemodeller. I år har vi fått med oss et stjernelag av ledere som alle gleder seg til å spille musikk og ha det gøy sammen med musikkinteresserte jenter fra hele landet. Alle lederne er profesjonelle musikere og musikkpedagoger, og sammen med engasjerte frivillige vil de sørge for at deltakerne reiser hjem med minner for livet.

En av årets bandlærere er for eksempel artist og låtskriver Kaja Gunnufsen. Kaja var innom LOUD! allerede i 2014, da for å holde låtskriverworkshop og minikonsert for begeistrede deltakere. I år er hun med som bandleder og det gleder hun seg til.

– Her får vi mulighet til å prøve masse nytt, og det spiller ingen rolle om man har mye eller lite erfaring fra før av. Det viktigste er at vi skal ha det gøy, og lage og spille musikk sammen. Dette kommer til å bli rått!, sier hun.

Kaja Gunnufsen gav ut debutalbummet “Faen Kaja” i 2014 til fantastiske tilbakemeldinger, og jobber for tiden med et nytt album som kommer i løpet av 2016. Kaja har særlig gjort seg bemerket med sine tekster. Hun håper de kan hjelpe jenter med å gi litt faen.

– Med tekstene mine ønsker jeg å formidle et usminka og ærlig bilde av hvordan det er å være ung jente i dag. Og så håper jeg at musikken min kan bidra til at andre jenter tør å drite i alle forventninger de blir møtt med og heller føler seg fri til å være den de er, forteller hun.

Under årets LOUD! vil deltakerne få mulighet til å prøve seg på alle instrumenter, spille i band, skrive låter, spille inn demo, lage eget band-merch og mye mer. Kjente band og artister stikker innom og holder workshops og konserter. På kveldene er det aktiviteter, moro og lek. Hver av ukene rundes av med konsert og avskjedsfest.

I år er vi glade for å ha muligheten til å kunne dekke hele deltakeravgiften til familier som har behov for det. Mer informasjon om dette får du enkelt ved å sende en mail til sofie@jmn.no.

Kjenner du noen dette kunne være interessant for? Det er ikke for sent å melde seg på! For påmelding og informasjon, se www.loudcamp.com

Velkommen til sommerens kuleste leir!

Publisert 28. april 2016

Topp