Norsk Tipping

Foto: Norsk Tipping

Studietur til Norsk Tipping

8. september arrangerer LNU studietur.

Om din organisasjon får Frifond-midler, får den penger fra overskuddet til Norsk Tipping. Hvor kommer egentlig disse pengene fra? Og hva betyr ansvarlighet i spillpolitikken? Om du er interessert i å lære mer om dette, kan du bli med LNU på studietur. 

8. september reiser vi på tur til Norsk Tipping på Hamar. Studieturen er gratis og åpen for alle våre medlemsorganisasjoner. LNU arrangerer felles transport fra Oslo kl. 08:30 og vi planlegger å være tilbake i Oslo kl. 16:00. Norsk Tipping serverer lunsj.

På turen vil du lære om hvordan Norsk Tipping balanserer hensynene til inntjening og hvordan de jobber med å begrense problemspilling. Du kan få vite mer om hvordan spillmonopolet fungerer og hvordan spillpengene finner veien fra Hamar og til barne- og ungdomsfrivilligheten over hele landet

Det blir også omvisning i Norsk Tippings lokaler og besøkssenter.

Hvis du har flere spørsmål kan du ta kontakt med politisk rådgiver i LNU, Andreas Borud på andreas@lnu.no.

Fill out my online form.

#frifond #Norsk Tipping #Spillpolitikk #studietur

Publisert 22. juni 2016

Kontaktperson

  • Jan Halvor Vaag Endrerud

    Politisk rådgiver, nasjonale spørsmål

    478 41 640
    halvor@lnu.no

Topp