Også i år er LNU til stede på Arendalsuka. Foto: Arne Widding/Flickr

Møt LNU på Arendalsuka

Mellom 15. og 19. august kan du møte LNU på en rekke arrangementer under Arendalsuka.

I år som i fjor er vi i Landsrådet for Norges barne- og ungdomsorganisasjoner (LNU) på plass under Arendalsuka. Hele uka holder vi til på ungdomshuset Kilden – det er også der alle arrangementene våre vil finne sted. 

Tirsdag 16. august kl. 11:30-12:30 inviterer LNU alle ungdomsorganisasjoner som er til stede i Arendal til mingling med servering. Ta deg en matbit og bli kjent med andre unge frivillige! For mer informasjon kan du sjekke ut arrangementet på Facebook. På Facebook-arrangementet finner du også lønsj-påmelding, som alle som vil ha servering må fylle ut.  

På tirsdag fra 19.00 til 20.00 inviterer LNU og Press til debatt om generasjonskamp og ungdomsmakt. Her kan du sjekke ut arrangementet Arendalsuka: et demokrati i fare på Facebook for informasjon, blant annet om hvem som skal sitte i panelet. 

Onsdag fra 13:00 til 14:00 arrangerer LNU en times debatt om hvorvidt pengespillene barne- og ungdomsorganisasjonene får penger fra, egentlig er ansvarlige. I panelet sitter blant andre Mina Gerhardsen fra Actis, administrerende direktør i Norsk Tipping, Thorbjørn Almlid og Kim Rud Petersen fra Betsson Norge. Les mer om debatten her.

Torsdag fra 08.30 sitter generalsekretær Martin Ulvestad Østerdal i en paneldebatt om ungdom og FNs bærekraftsmål arrangert av Fredskorpset. Arrangementet avholdes på båten Fredskorpset har leid. 

Torsdag fra 10.30 er vi med på bærekraftsleker og Morgenfest sammen med Verdens beste nyheter, Spire og SAIH. Fra rundt 11 holder styreleder Stian Seland appell. Arrangementet er på Teaterplassen, og er ferdig klokka 12. 

Programmet for uka er enda ikke helt ferdig, og vi ser ikke bort fra at det kan komme flere arrangementer i tida framover. Følg med på Facebook og nettsidene våre for oppdatert informasjon. 

Ungdomshuset Kilden har adresse Nedre Tyholmsvei 2. Vi forvalter ungdomshuset hele uka, så om din organisasjon trenger et sted å være til et lite eller stort møte, ta kontakt med politisk rådgiver Andreas Borud på andreas@lnu.no.

Velkommen til oss under Arendalsuka!

#Arendalsuka #deltakelse #Dnt ung #Fritid #Kilden #makt #Press #ungdom

Publisert 26. juli 2016

Kontaktperson

  • Jan Halvor Vaag Endrerud

    Politisk rådgiver, nasjonale spørsmål

    478 41 640
    halvor@lnu.no

Topp