LNU logo

LNU søker organisasjonsrådgiver med ansvar for to støtteordninger

LNU Kultur og en helt ny støtteordning med mål om å øke frivillig aktivitet for barn og unge.

Vil du skape mer aktivitet i frivillige barne- og ungdomsorganisasjoner? Vil du dele ut 13 millioner kroner i året?  LNU arbeider for meningsfulle fritidstilbud for barn og unge og for deres medvirkning  lokalt, nasjonalt og globalt. Nå søker vi en dyktig og engasjert rådgiver med ansvar for to støtteordninger; LNU Kultur og en helt ny støtteordning med mål om å øke frivillig aktivitet for barn og unge.  

Sentrale arbeidsoppgaver

 • Utvikle og forvalte en helt ny støtteordning finansiert av herreløs arv
 • Forvalte og videreutvikle støtteordningen LNU Kultur
 • Veiledning, oppfølging og kontroll av organisasjonene som får støtte
 • Rapportering til departementet
 • Økonomiansvar for stillingens arbeidsfelt
 • Delta på nettverksmøter og konferanser om kulturpolitiske tema
 • Stillingen vil kunne bli tillagt andre oppgaver ved behov

Stortinget har besluttet at arv uten arvinger (herreløs arv) skal bidra til aktivitet i norske barne- og ungdomsorganisasjoner. LNU skal forvalte en helt ny støtteordning for dette formålet. Vår nye organisasjonsrådgiver vil ha ansvar for å etablere, utvikle og administrere denne støtteordningen.

LNU Kultur er en støtteordning som skal stimulere til mer kulturaktivitet blant landsdekkende barne- og ungdomsorganisasjoner i Norge. Vår nye rådgiver skal videreutvikle og administrere denne støtteordningen

Vi søker deg som har erfaring fra og engasjement for organisasjonsutvikling, og som brenner for å styrke barne- og ungdomsfrivilligheten. Vi ser gjerne at du har erfaring fra frivillige organisasjoner. Du har kunnskap om organisasjonsutvikling, forvaltning og økonomi og evner å administrere to støtteordninger for barne- og ungdomsfrivilligheten. Du blir motivert av å skape noe nytt og tør å kaste deg ut i ukjent farvann. Tidligere erfaring fra veiledning av andre og fra kommunikasjonsarbeid er en fordel.  Du må ha god skriftlig fremstillingsevne på norsk på begge målformer. Gode samarbeidsevner og en selvstendig og ryddig arbeidsstil er en forutsetning. Relevant høyere utdanning kan kompensere for realkompetanse og organisasjonserfaring.

Hos oss i LNU får du

 • Jobbe sammen med unge, engasjerte og dyktige kollegaer
 • Fleksibel arbeidstid og gode muligheter for avspasering
 • Lunsj inkludert i arbeidstiden
 • Lønnsinnplassering mellom 400 571 og 464 763 kr i året
 • Tariffavtale

Ønsket oppstart i desember eller etter avtale. Nærmere opplysninger om stillingen får du ved å kontakte personal- og utviklingsleder Markus Nilsen Rotevatn på tlf. 23 31 05 86.

Søknad med CV sendes innen 23. Oktober 2016 til e-postadressen jobb@lnu.no. Attester og vitnemål vil først bli etterspurt ved et eventuelt intervju.

Publisert 7. oktober 2016

Kontaktperson

Topp