LNU logo

Ledig stilling som informasjonsrådgiver i LNU

Vi søker en dyktig informasjonsrådgiver med ansvar for informasjonsarbeid rettet mot våre medlemsorganisasjoner og brukere av støtteordningene.

Medieproduksjon, web og IT

Vi søker deg som har grafisk kompetanse og erfaring med webkommunikasjon, sosiale medier, webpublisering og generelt informasjonsarbeid. Du kan bruke WordPress, Adobe Indesign og Photoshop og du behersker produksjon og redigering av video og bilde. Du kan tenke strategisk om kommunikasjonsarbeid ut ifra forskjellige målgrupper og har engasjement for barne- og ungdomsfrivilligheten. Du har god IT-kompetanse og fungerer godt som brukerstøtte for sekretariatet. 

Engasjerte kolleger

I LNU får du jobbe sammen med unge, engasjerte og dyktige kollegaer. Vi har en fleksibel arbeidstidsordning med gode muligheter for avspasering. Lunsj inkludert i arbeidstiden. Søknadsfristen er 30. oktober.

Les utlysningsteksten her

 

Publisert 14. oktober 2016

Kontaktpersoner

Topp