Frifond på tur – nå drar de til Sogn og Fjordane

Vi ønsker oss alltid flere søkere - og mellom 15. og 19. november er Frifond på søker-jakt i Sogn og Fjordane.

Frifond ønsker seg flere søkere fra Sogn og Fjordane, og sender dermed ut et lite team for å få tak i flere. Lurer du på hva Frifond er, eller trenger støtte til frivillig selvorganisert aktivitet der du bor, håper Frifond-gjengen å se akkurat deg mens de er på tur. 

Frifond er til sammen fire støtteordninger, som deler ut penger til henholdvis barn og unge som driver med lokal aktivitet, musikk, teater eller landsdekkende barne- og ungdomsorganisasjoner. Denne gangen er det lokal aktivitet, musikk og teater som ønsker seg flere søkere. På Frifond.no kan du lese mer om hva Frifond er, hva som skal til for å få penger eller du kan levere din søknad om støtte via søknadsportalen vår. Husk: Det er ingen søknadsfrister – og bare å søke i vei. 

Her er reiseruta:

Tirsdag 15.11: Vi skal innom Dale VGS, Fjaler Ungdomsskule og ha infokveld med Frivillighetssentralen i Dale – Bare å komme innom, om du er ungdom eller engasjert i frivillig aktivitet for barn og ungdom. Det blir gratis pizza!

Onsdag 16.11: Denne dagen er vi i Førde. Vi skal innom Hafstad VGS og ha infokveld på Skrivarløa fra klokka 17 – Her blir det også gratis pizza, for alle

Torsdag 17.11: Teamet har kommet seg til Sandane. Her blir det stand på Firda VGS. Vi prøver også å få til infokveld, følg med!

Fredag 18.11: Vi er i Florø og skal stå på stand på både Flora VGS og Flora Ungdomsskule. I tillegg skal vi ha infokveld på Haffen fra klokka 17. Ungdom på VGS og Ungdomsskolen er velkomne! Pizza her og, selvfølgelig.

Lørdag 19.11: Fra klokka 19.00 skal vi ha infokveld for ungdommene på Telegrafen Ungdomskafe. Her også blir det pizza og brus og masse nyttig info om hvordan man får støtte.

Håper du tar turen innom når vi er i nærheten av deg. 

#barn og unge #frifond #kultur #musikk #sogn og fjordane #teater

Publisert 8. november 2016

Kontaktpersoner

  • Ida Charlotte Bratteberg Jakobsen

    Organisasjonsrådgiver, Frifond for alle

    23 31 05 91
    ida@lnu.no

Topp