Illustrasjon: Saftogvann/Kristoffer NIlsen

Vanskelig å skaffe lokaler til seminar?

Vi vil ha deres historier om de gangene det var ekstra vanskelig å få leid en skole til helgeseminar.

Vi vet at mange av våre medlemsorganisasjoner sliter med å få leid for eksempel skoler til helgeseminarer. Det kan ofte være særlig utfordrende hvis man i tillegg skal overnatte på skolen. 

Vi i LNU skal i 2017 jobbe for å gjøre det enklere for frivillige barne- og ungdomsorganisasjoner å skaffe seg tilgang på egnede lokaler. For å få til det, trenger vi innspill og historier fra organisasjonene våre. Har dere en historie om en gang det var spesielt vanskelig å få leid en skole? Kanskje det ikke ble noe av seminaret i det hele tatt fordi dere ikke fikk det til? Kanskje det var en rektor som var ekstra kjip? Send historiene inn til oss gjennom skjemaet nederst på denne siden. 

Stengte dører

I rapporten Ung frivillighet handler temadelen om nettopp tilgangen til lokaler, og om hvordan organisasjonene ofte møter stengte dører på skolene rundt omkring i landet. Både Hyperion og Changemaker forteller at både sentralleddet og lokal- og fylkeslagene har slitt med å få på plass lokaler, enten det er til LAN eller seminar.

– Vi får omtrent bare nei. Vi opplever også at svarene vi får til tider er veldig negative. En rektor ga umiddelbar tilbakemelding om at vi «bare kunne glemme det», forteller organisasjonskonsulent i Changemaker, Alexandra Tsiolas om jakten på egnede lokaler. 

Fill out my online form.

#lokaler #organisasjon #seminar

Publisert 1. desember 2016

Kontaktpersoner

  • Jan Halvor Vaag Endrerud

    Politisk rådgiver, nasjonale spørsmål

    478 41 640
    halvor@lnu.no

Topp