Martin Østerdal og Stian Seland, henholdsvis generalsekretær og leder i LNU

Martin Østerdal og Stian Seland, henholdsvis generalsekretær og leder i LNU.

Er du vår nye generalsekretær?

Vi er på jakt etter en ny generalsekretær, som kan jobbe for interessene til den unge frivilligheten på heltid.

Åremålet til generalsekretæren vår går snart ut, og vi er på jakt etter noen som kan ta over stafettpinnen.

Som generalsekretær LNU vil du lede et ungt sekretariat med høy kompetanse og stort engasjement. Du vil også ha et tett samarbeid med styret som representerer medlemsorganisasjonene, og samarbeide med andre aktører innen frivillighet og barne- og ungdomsfeltet.

Strategi og organisasjonsutvikling 

LNU er en sentral aktør innen barne- og ungdomspolitikk og frivillighetspolitikk, og har en unik rolle som samlingsarena for barne- og ungdomsfrivilligheten. Slik bidrar vi til fellesskap, samarbeid og erfaringsutveksling.

LNU har også et bredt internasjonalt engasjement, og deltar aktivt i ulike internasjonale organisasjoner og nettverk i Norden, Europa og resten av verden. Vi sender blant annet ungdomsdelegater til FN.

Søknad sendes til jobb@lnu.no innen 20. mars. Les hele stillingsutlysningen her

#generalsekretær #jobb #ledig stilling #lnu

Publisert 15. februar 2017

Kontaktpersoner

Topp