Sjekk ut vårens LNU-kurs

Nytt kurs på plass: Oppfølging av økonomien i lokallag.

Vi i LNU ønsker å tilby alle medlemsorganisasjonene våre muligheten til å tilegne seg ny kunnskap og lære noe om hvordan man kan utvikle organisasjonen sin. Derfor tilbyr vi en rekke kurs framover. 

Vårens kurs: 

22. mai: HMS-kurs for daglig leder og generalsekretær (650 kr): Arbeidsmiljøloven krever at du som er daglig leder skal ha opplæring i helse-, miljø- og sikkerhetsarbeid. Du kan oppfylle det kravet vet å ta dette kurset. I tillegg til at dette er et krav i loven er grunnleggende HMS-arbeid viktig kompetanse for deg som er leder for andre på en arbeidsplass.

Dette kurset er spesialtilpasset for deg som er daglig leder i en frivillig organisasjon, fordi utfordringene ofte er andre enn i næringslivet. Du vil lære hva som kreves av deg – og hvordan du kan gjøre HMS-arbeidet til noe overkommelig og positivt, selv på en liten arbeidsplass med få ressurser.

31. mai: Oppfølging av lokallagenes økonomi (gratis): Nasjonalleddet i en organisasjon har ansvar for å sette de tillitsvalgte lokalt i stand til å styre økonomien i sine lag. Ønsker du å kunne bistå dine lokallag med økonomisk veiledning? Er du usikker på hva lokallaget trenger å oppbevare hos seg? Da må du komme på kurs! Her vil du få tips om hvordan du best følger opp lokallagene.

På dette kurset lærer du hva sentralleddet må ha kontroll på, nemlig regnskapet til lokallagene. Du lærer også hva lokallaget må ha kontroll på selv: budsjett, regnskap, bilag, bankkonto, revisjon og risikohåndtering

Fant du ikke kurset du lette etter? 

Vi i LNU holder spesialtilpassede kurs for våre medlemsorganisasjoner. Vi har folk som kan snakke om stort sett alt som handler om frivillighet og organisasjonsliv, det er bare å spørre, så finner vi den rette innlederen eller foredragsholderen for dere. 

Her kan du lese mer om Lån en LNUer-ordningen, og her finner du mulighet for å registrere en forespørsel om å låne en LNUer. 

#HMS #kurs #mangfold #styrearbeid #styret #utvikling

Publisert 21. februar 2017

Kontaktperson

  • Elisabeth Løland

    Personal- og utviklingsleder (permisjon)

    23 31 06 00
    elisabeth@lnu.no

Topp