Det er stortingsvalg til høsten, og vi forventer høy temperatur i årets debatter under Arendalsuka. Bli med! Foto: Arendalsuka

Book Kilden eller bestill overnatting til Arendalsuka

På Arendalsuka 2017 tilbyr LNU både gratis lokaler til arrangementer og en billig overnattingsløsning til våre medlemsorganisasjoner. Meld dere på i dag!

Arendalsuka er en av de viktigste møteplassene i norsk politikk og samfunnsliv. Vi i LNU ønsker å gjøre det enda enklere for våre medlemsorganisasjoner å delta på Arendalsuka, gjennom å tilby billig overnatting og muligheten til å låne Kilden ungdomshus til deres arrangementer. 

UngCamp 2017 

UngCamp 2017 er et samarbeid mellom LNU og Arendalsuka. Vi har fått leie en sal midt i Arendal sentrum, og kan tilby til sammen 50 overnattingsplasser. Overnattingsplassene er fordelt på en felles sovesal, en mindre sovesal forbeholdt bare kvinner og en forbeholdt bare menn. 

Overnattingsplassene er i første omgang forbeholdt folk fra LNUs medlemsorganisasjoner. Det koster 500 kroner per person for overnatting hele uka. Alle som ønsker å benytte seg av overnattingsløsningen må ha fylt 16 år og overholde ordensreglementet til LNU og Arendalsuka. Påmelding er bindende, og LNU fakturerer organisasjonen. 

Det er tilgang til dusj og toaletter, og det er mulighet for å låne kjøkkenet på Kilden ungdomshus for å lage enkel mat. Du må selv ha med deg liggeunderlag, sovepose, pute og alle andre ting du tror du trenger i løpet av uka. 

Meld deg på UngCamp 2017 her

Ordensregler for UngCamp 2017:

 • LNU tar ikke ansvar for deltakerne utover når de benytter seg av overnattingstilbudet.
 • Deltakere må være over 16 år for å benytte seg av overnattingstilbudet.
 • Sovesalene åpner klokka 22:00 hver kveld og stenger klokka 09:00 hver morgen. I hele åpningstiden skal deltakerne ta hensyn til hverandre. Stilletid i overnattingsløsningen er klokka 00:00-07:00.
 • LNU stiller med to våkne nattevakter mens overnattingsløsningen er åpen.
 • Det er ikke tillatt å oppbevare alkohol eller andre rusmidler i overnattingslokalet. Alkohol vil bli konfiskert og levert tilbake når deltakerne forlater overnattingslokalet. Besittelse av ulovlige rusmidler vil bli politianmeldt. 
 • LNU har rett til å bortvise deltakere som bryter ordensreglene eller på andre måter forstyrrer andre deltakere. Synlig berusede personer vil miste muligheten til å bruke tilbudet. Vedkommende må da reise hjem eller finne alternativ overnattingsplass for de resterende dagene.
 • LNU forbeholder seg retten til å endre ordensreglene før eller underveis i Arendalsuka.

Lån av Kilden ungdomshus

Vi vil gjerne gi alle medlemsorganisasjonene våre muligheten til å låne Kilden ungdomshus, midt i Arendal sentrum, til sine arrangementer under Arendalsuka. 

Kilden kan lånes fra 08 – 20 tirsdag – fredag, og lånes i bolker på to timer av gangen. Dette tilbudet er åpent for alle, men LNUs medlemsorganisasjoner vil bli prioritert. 

Vi kan låne ut hovedsalen, hvor det er mulighet til å avholde større arrangementer. Hovedsalen har en scene og muligheten for å låne mikrofoner, til for eksempel en paneldebatt. Vi har også muligheten til å låne ut mindre møterom, hvis dere for eksempel trenger å avholde koordineringsmøter eller liknende. 

Dere må motta bekreftelse fra en av LNUs rådgivere om at bestillingen er mottatt, for å være sikker på at bookingen har gått gjennom. Kilden ungdomshus har adresse Nedre Tyholmsvei 2.

Register forespørsel om booking av Kilden her

For konkrete spørsmål om Kilden ungdomshus og booking, ta kontakt med politisk rådgiver Andreas Borud på andreas@lnu.no

#Arendalsuka #Kilden #medlemsorganisasjoner #organisasjon #overnatting #politikk

Publisert 18. april 2017

Kontaktpersoner

 • Jan Halvor Vaag Endrerud

  Politisk rådgiver, nasjonale spørsmål

  478 41 640
  halvor@lnu.no

Topp