Også i år er LNU til stede på Arendalsuka. Foto: Arne Widding/Flickr

Møt oss i LNU på Arendalsuka

Her kan du møte LNU under Arendalsuka.

Vi i LNU skal også i år til Arendal under Arendalsuka. Vi har base på Kilden ungdomshus hele uka – som ligger i Nedre Tyholmsvei 2, midt i Arendal sentrum.

I år er vi ansvarlige for UngCamp, hvor barne- og ungdomsorganisasjonene har muligheten til å overnatte for en billig penge. Vi låner også ut Kilden ungdomshus til diverse arrangementer i løpet av uka. 

Her er stedene du kan møte oss: 

Onsdag 16. august klokka 12.30: Organisasjonsmingling for barne- og ungdomsorganisasjonene: Vi inviterer på mingling på Kilden ungdomshus i Nedre Tyholmsvei 2. Bli kjent med folk fra de andre organisasjonene, få gratis lønsj og hils på oss i LNU. Følg arrangementet på Facebook.

Torsdag 17. og fredag 18. august: Demokratisti: Vi har invitert skoleelever fra hele Agder til å delta på en demokrati-sti, hvor de kan lære mer om hvordan valg, politikk og organisasjonsliv fungerer i Norge. 

Flere steder kommer. 

#Arendalsuka #Kilden #organisasjoner

Publisert 4. august 2017

Kontaktpersoner

  • Jan Halvor Vaag Endrerud

    Politisk rådgiver, nasjonale spørsmål

    478 41 640
    halvor@lnu.no

Topp