Elfi, Vilde og Ingeborg er de nye deltakerne på LNUs utvekslingsprogram Right to participate.

Her er de nye deltakerne på utvekslingsprogrammet vårt

Møt de tre norske deltakerne i LNUs utvekslingsprogram Right to participate.

Det neste halve året skal tre norske og tre kenyanske deltakere lære om radikalisering, utenforskap og voldelig ekstremisme gjennom Right to participate (RTP). Det neste halve året skal disse tre folka fra tre av LNUs medlemsorganisasjoner delta på utvekslingen, som foregår både i Norge og i Kenya. 

Bli litt bedre kjent med de norske deltakerne:  

Navn: Elfi Thrane Bemelmans

Alder: 22 år 

Organisasjon: Press 

Hvorfor RTP? – Fordi inkludering av ungdom, og styrking av ungdomsorganisasjoner er et viktig sted å begynne i fredsarbeid og fordi jeg har lyst til å lære mer om løsninger for en mer fredelig, og mindre voldelig verden. 

Navn: Ingeborg Bastiansen

Alder: 22 

Organisasjon: Unge Venstre

Hvorfor RTP? – Jeg har studert utviklingsstudier, og syntes det hørtes veldig spennende ut å få jobbe med et internasjonalt prosjekt. I tillegg til det både ungdomsmedvirkning og radikalisering veldig interessante temaer jeg gleder meg til å lære mer om. 

Navn: Vilde Kjerkhol

Alder: 28

Organisasjon: Norsk Folkehjelp Solidaritetsungdom 

Hvorfor RTP? – Jeg tror det er helt avgjørende at vi forandrer måten vi ser på ekstremisme. Jeg ønsker å lære om årsakene til at folk blir ekstremister, og om hvordan vi kan jobbe forebyggende med både grupper og individer for å forhindre dette. 

Right to participate gjennomføres med støtte fra Fredskorpset. 

#ekstremisme #Right to participate #utveksling

Publisert 22. august 2017

Kontaktperson

  • Kjersti Kanestrøm Lie

    Internasjonal rådgiver, Nord/Sør

    23 31 06 00
    kjersti@lnu.no

Topp