Står dere fast med søknaden om penger til tidenes kuleste internasjonale prosjekt? Ingen fare, nå kan dere få hjelp til prosjektutvikling og søknadsskriving av en av våre internasjonale rådgivere!

Bli bedre på å lage internasjonale prosjekter

Har dere lyst til å sette i gang et internasjonalt prosjekt, men sliter litt med planleggingen? Nå kan dere få hjelp med prosjektutvikling fra en av våre rådgivere!

Holder dere på å planlegge et internasjonalt prosjekt? Eller er dere kanskje allerede godt i gang med søknaden, men sliter med å formulere gode prosjektmål? LNU tilbyr nå veiledning i prosjektplanlegging og søknadsskriving for internasjonale prosjekter.

Dere kan få hjelp til:

 • Utvikling av prosjektidé, prosjektplan og forslag til milepæler
 • Diskusjoner rundt og forsalg til hvordan man kan formulere gode prosjektmål
 • Nyttige tips og råd til hvordan en søknad om støtte bør utformes

– Vi ser at mange organisasjoner ønsker hjelp med å komme skikkelig i gang med sine internasjonale prosjekter. Innimellom får vi også inn søknader om penger til veldig gode prosjekter, hvor søknaden i seg selv ikke er god nok til å nå helt opp, sier prosjektansvarlig og internasjonal rådgiver Ingvill Breivik.

Tre tips for å komme i gang

Hun har lang erfaring med prosjektutvikling, prosjektutforming og søknadsskriving, og ønsker å dele den kunnskapen med LNUs medlemsorganisasjoner. Her er hennes tre beste tips for prosjektutvikling: 

 • Les retningslinjene nøye (dersom du søker på en støtteordning). Det er kjedelig, men du kommer dessverre ikke utenom. Ingen støtteordninger kan dele ut penger til prosjekter som ikke er i tråd med retningslinjene, og nettopp derfor er det lurt å sette seg inn i dem før dere begynner å skrive søknad. 
 • Lag en prosjektplan med de viktigste milepælene. Det er viktig å vise hvordan prosjektet skal drives framover, og sette seg konkrete tidsfrister for de ulike fasene av prosjektet. Slik blir det også enklere for saksbehandleren å forstå hva dere har tenkt med prosjektet.
 • Brukt tid på å lage tydelige og målbare mål. «Vi vil  spre informasjon om globale miljø- og utviklingsspørsmål» er et eksempel på et mål det er veldig vanskelig å måle. For å gjøre rapporteringsprosessen enklere for dere selv er det lurt å lage mål det faktisk er mulig å måle allerede i søknaden. 

Søk støtte til deres prosjekt, blant annet gjennom LNU Informasjonsstøtta Nord/Sør. Neste søknadsfrist er 1. oktober. 

Avtal veiledning nå:

Ved å bruke det nye veiledningstilbudet vårt kan våre internasjonale rådgivere hjelpe dere med enda flere nyttige tips og råd til hvordan lager et godt prosjekt og hvordan man skriver en best mulig søknad.

Det kan være et prosjekt dere planlegger i samarbeid med internasjonal partner eller et prosjekt med et internasjonalt tema. Vi kommer gjerne på besøk til dere, og møter like gjerne ansatte som utvalg og undergrupper. Det er helt gratis for alle LNUs medlemsorganisasjoner å bruke tilbudet, uavhengig av om dere skal søke støtte fra en av våre støtteordninger eller noen andre. 

Fill out my online form.

#informasjonsstøtta #internasjonalt #nord #prosjekt #sør #veiledning

Publisert 19. september 2017

Kontaktperson

 • Ingvill Breivik

  Internasjonal rådgiver, Nord/Sør

  23 31 05 95
  ingvill@lnu.no

Topp