Fotballkompis - hvor unge flyktninger spiller fotball sammen med andre unge - er et av prosjektene som har fått støtte gjennom LNU Aktivitetsstøtta - Herreløs arv. Her lader de opp til Norway Cup 2017.

Vi skal dele ut 40 millioner gjennom LNU Aktivitetsstøtta

Bli med på seminar den 1. november for å lære hvordan dere kan få penger til nettopp deres drømmeprosjekt.

I 2018 har vi en pott på nærmere 40 millioner kroner som skal deles ut gjennom LNU Aktivitetsstøtta – herreløs arv! Det er himla mye penger, og neste søknadsfrist er allerede 1. desember. Da kan man søke om støtte til prosjekter som skal gjennomføres i løpet av 2018. 

Gjennom ordningen kan nasjonale og regionale organisasjoner kan få mellom 50.000 og 400.000 til sine prosjekter for å øke frivillig engasjement og aktivitet hos barn og unge. 

Vi inviterer derfor alle organisasjoner, idrettsforbund og andre interesserte til seminar om LNU Aktvitetsstøtta. Seminaret blir 1. november fra klokka 14-16 i Frivillighetshuset på Tøyen. 

På seminaret lærer du blant annet:

 • Hva er et bra prosjekt?
 • Hvilke krav må vi møte for å kunne få støtte fra LNU Aktivitetsstøtta?  
 • Hvordan skriver vi en god søknad?
 • Hva er det viktigste å tenke på når vi setter opp mål og aktiviteter?
 • Hvordan setter vi opp et godt og oversiktlig budsjett?  
 • Hvilke prosjekter blir prioritert når vi vurderer søknader? 

Seminaret streames for deltakere som ikke kan være til stede i Oslo, men det vil da ikke være mulighet for disse deltakerne å stille spørsmål. Derfor kan dere sende spørsmål på mail i forkant til ansvarlig rådgiver for LNU Aktivitetsstøtta – herreløs arv, Rine Holmsen på rine@lnu.no. 

Det blir mulighet for mingling og erfaringsutveksling i pausen. Inspirert? Ta en titt på oversikten over de over 70 prosjektene som fikk støtte av LNU Aktivitetsstøtta i forrige tildelingsrunde. 

Hvem passer seminaret for? 

Dette kurset passer for deg som på vegne av organisasjonen din skal søke eller vurderer å søke om støtte til et prosjekt fra LNU Aktivitetsstøtta – Herreløs arv.

Organisasjoner som kan søke om støtte er nasjonale og regionale organisasjoner som driver frivillig virksomhet for barn og unge. Organisasjonene må være registrert i Frivillighetsregisteret. Kurset er avhengig av nok påmeldinger for å gjennomføres.

Vil dere være med på å bestemme hvem som får støtte? Vi trenger nytt tildelingsutvalg. 

Fill out my online form.

#aktivitetsstøtta #herreløs arv #kompetanse #seminar

Publisert 18. oktober 2017

Kontaktpersoner

 • Rine Holmsen

  Avdelingsleder, forvaltning

  23 31 05 87
  rine@lnu.no

Topp