LNU logo

Er du vår nye personal- og utviklingsleder?

Vår personal- og utviklingsleder skal ut i permisjon, og vi søker en som kan ha ansvar for personalarbeidet i sekretariatet framover. Er det kanskje deg? Søknadsfrist 12. november.

Vi i Landsrådet for Norges barne- og ungdomsorganisasjoner (LNU) jobber for meningsfulle fritidstilbud for barn og unge og barn og unges medvirkning – lokalt, nasjonalt og globalt. Som personal- og utviklingsleder får du være med å lede et dyktig sekretariat på 20 personer som på ulike måter jobber for frivillige barne- og ungdomsorganisasjoners vilkår og barn og unges rettigheter. 

Personal- og utviklingsleder utgjør sammen med assisterende generalsekretær og generalsekretæren ledelsen i LNUs sekretariat. Som personal- og utviklingsleder har du ansvar for det daglige personalarbeidet som blant annet innebærer rekruttering av ansatte og utvikling av sekretariatets kompetanse.

Sentrale arbeidsoppgaver:

  • Bidra til ledelse og utvikling av LNUs sekretariat
  • Løpende personalledelse
  • Ansvar for rekrutterings- og ansettelsesprosesser
  • Kurs og rådgiving innenfor stillingens ansvarsområde overfor medlemsorganisasjoner

Vi søker deg som har bred ledererfaring, helst innen personalledelse. Du har gode lederegenskaper og har erfaring som tillitsvalgt og/eller ansatt i frivillige organisasjoner. Det er ønskelig med kjennskap til lov- og avtaleverk i arbeidslivet. Gode samarbeidsevner og en selvstendig og ryddig arbeidsstil er en forutsetning.

Ønsket oppstartstidspunkt er starten av februar 2018, og vikariatet vare frem til mars 2019.

Hos oss i LNU får du:

  • Jobbe sammen med engasjerte og dyktige kollegaer
  • Fleksibel arbeidstid
  • Lønnsinnplassering mellom 503.000 kr og 573.000 kr i året
  • God pensjonsordning

Nærmere opplysninger om stillingen får du ved å kontakte generalsekretær Andreas Borud på 915 97 704.

Søknad med CV sendes innen 12. november til e-postadressen jobb@lnu.no. Attester og vitnemål vil først bli etterspurt ved et eventuelt intervju.

#jobb #ledelse #ledig stilling #personal- og utviklingsleder

Publisert 27. oktober 2017

Kontaktperson

Topp