Etter mange års stillstand, økte politikerne den nasjonale grunnstøtta til barne- og ungdomsorganisasjonene med 10 millioner i 2017. Nå gjentar de suksessen - og øker den med 10 millioner til i 2018! Her fra feiringa i fjor. Foto: Jarand Ullestad

Bli med for å feire 10 millioner i øke grunnstøtte!

Vi inviterer til frokost-fest på LNU-kontoret onsdag 13. desember klokka 08. Her feirer vi at barne- og ungdomsorganisasjonene får 10 millioner i økt grunnstøtte neste år!

Statsbudsjettet for 2018 landet omsider, og i det ligger det 10 millioner i grunnstøtte til barne- og ungdomsorganisasjonene. Det må feires! 

Onsdag 13. desember klokka 08.00-09.30  inviterer vi til frokost-feiring av grunnstøtta, og viser politikerene som har jobba fram økt grunnstøtte hva pengene faktisk går til. Flere barne- og ungdomsorganisasjoner kommer for å vise fram sine aktiviteter og hva de bruker grunnstøtta på. I tillegg blir det noen korte appeller fra politikere og LNU, men det blir aller mest god stemning. 

Åpent for alle og gratis

Det blir frokost, kaffe, kake, klementiner og kanskje en lussekatt eller to. Arrangementet er helt gratis og åpent for alle, så her er det bare å ta med seg hele organisasjonen og troppe opp på LNU-kontoret den 13. desember. 

Det er ingen påmelding, men om du har tenkt til å dukke opp hadde vi satt pris på at du trykka attending på Facebook, slik at vi vet sånn cirka hvor mye mat vi skal bestille. 

Kake. Er. Digg. Særlig når det er kake som kommer fordi det blir mer frie midler til barne- og ungdomsorganisasjonene!

#feiring #grunnstøtte #medlemsorganisasjon #organisasjon

Publisert 5. desember 2017

Kontaktpersoner

 • Jan Halvor Vaag Endrerud

  Politisk rådgiver, nasjonale spørsmål

  478 41 640
  halvor@lnu.no

 • Rode Margrete Hegstad

  Leder (i permisjon)

  41 72 52 30
  rode@lnu.no

Topp