Skjermbilde fra hovedfilmen i kampanjen "Skru på lyden" i 2017.

Bli med i arbeidsgruppa for Nord/Sør-spørsmål!

Syns du ungdom bør spille en større rolle i fredsprosesser og fredsforhandlinger? Bli med å utvikle LNUs Nord/Sør-informasjonskampanje i 2018! 

Vi lover: Det blir artig. 

Tidligere har arbeidsgruppa vært med på å jobbe fram kampanjen om klimakunnskapsminister Torbjørn Grønn Isaksen før klimatoppmøtet i Paris i 2015. Det ble laget flere filmer om klimakunnskapsministeren, han hadde sin egen facebookside og han fikk til og med møte tidligere klimaminister Tine Sundtoft. 

Klimakunnskapsminister Torbjørn Grønn Isaksen

Klimakunnskapsminister Torbjørn Grønn Isaksen, fra Nord/Sør-kampanjen om ungdom og klima. 

I 2017 lagde vi kampanjen Skru på lyden, om FNs sikkerhetsråds resolusjon 2250 ungdom, fred og sikkerhet. Filmen med slampoet Marius Abrahamsen ble sett av nesten 50.000 mennesker og man fikk gjennomslag for et av kampanjekravene: Norge bevilget penger til FNs globale studie om ungdom, fred og sikkerhet. 

Ungdom, fred og sikkerhet

Vi hadde aldri fått til å lage slike kampanjer uten hjelp fra utrolig dyktige folk fra medlemsorganisasjonene våre. Vi håper du vil være med å løfte neste års kampanje til nye høyder! 

Vi kommer til å fortsette å jobbe med ungdoms deltakelse i fredsforhandlinger og fredsprosesser. FNs sikkerhetsråds resolusjon 2250 ungdom, fred og sikkerhet danner bakteppet for kampanjen – men de kreative mulighetene er nesten uendelige. 

Hva skal vi egentlig gjøre?

Arbeidsgruppa Nord/Sør møtes rundt en gang i måneden og skal jobbe i perioden januar 2018 – desember 2018. Møtene er på ettermiddag/kveldstid og holdes i LNUs lokaler på Frivillighetshuset i Oslo. Det er ikke betalt, men du får digg middag, masse ny kunnskap og et bredt nettverk i andre barne- og ungdomsorganisasjoner.

Du trenger ikke ha inngående kunnskap om kampanjetemaet for å bli med i arbeidsgruppa, men du må ha lyst til lære mer og til å være med og jobbe aktivt med det. Det er en fordel om du har erfaring med kampanjearbeid fra før, og gjerne fra kampanjeutvikling. Vi trenger kreative hoder!

Alle som er med i en av LNUs medlemsorganisasjoner kan bli med i arbeidsgruppa. Dersom du ønsker å bli med tar du kontakt med sentralleddet i din organisasjon slik at de kan nominere deg. 

Kontakt internasjonal rådgiver Ingvill Breivik for mer informasjon. Telefon: 23 31 05 95. Fristen for å nominere/bli nominert er 1. februar 2018.

Fill out my online form.

#arbeidsgruppe #kampanje #medlemsorganisasjoner #Nord/Sør

Publisert 15. desember 2017

Kontaktpersoner

  • Ingvill Breivik

    Internasjonal rådgiver, Nord/Sør

    23 31 05 95
    ingvill@lnu.no

Topp