Foto: Rutebok for Norge

Hjelp, vi skal lage kursopplegg på kommune- og regionreformen!

Hjelp oss å hjelpe dere bedre. Du trenger ikke være ekspert på kommunereformen, det holder at du kjenner dine egen organisasjon godt. Bli med den 24. januar.

Mange kommuner og fylkeskommuner skal slås sammen i løpet av de neste to årene. Alle frivillige organisasjoner kommer til å bli påvirket. Spørsmålet er hvordan. 

Du trenger ikke være ekspert

Denne våren lager vi i LNU et eget kurs- og veiledningsopplegg for medlemsorganisasjoner i forbindelse med kommune og regionreformen. For å lage et mest mulig relevant opplegg vil vi gjerne ha innspill på hva som kommer til å bli de største utfordringene for dere der ute i organisasjonene.

Første steg er å kartlegge hvilke utfordringer barne- og ungdomsorganisasjonene får, og hva som kan være gode løsninger på disse utfordringene.

Derfor inviterer vi til workshop og setter stor pris på om du har mulighet til å sette av litt tid for å hjelpe oss å hjelpe dere bedre. Du trenger ikke være ekspert på kommunereformen, det holder at du kjenner dine egen organisasjon godt. Workshopen blir den 24. januar klokka 09.30-11.00 hos oss i LNU på Tøyen

Workshopen ledes av Ina Bjørnrå. Hun har bred organisasjonserfaring og juridisk kompetanse, og er hentet inn til LNU for å utvikle kurs og veiledning på dette temaet.

Det blir deltakere fra LNUs sekretariat, styre og ulike organisasjoner. I tillegg til at man får muligheten til å påvirke fokus i LNUs materiell og kurs er det også en god anledning til å få ideer til sitt eget arbeid på området.

Meld deg på

Fill out my online form.

#kommune- og regionreformen #kompetanse #kurs #workshop

Publisert 16. januar 2018

Kontaktperson

  • Elisabeth Løland

    Personal- og utviklingsleder (permisjon)

    23 31 06 00
    elisabeth@lnu.no

Topp