Bredden er enorm. Likevel så utgjør vi et fellesskap – vi er den unge frivilligheten. Som barne- og ungdomsorganisasjoner så skaper vi aktiviteter for, med og av barn og unge som gir hundretusenvis av barn en meningsfull fritid, sa LNU-leder Rode Hegstad under åpningstalen av barne- og ungdomstinget 2018. (Foto: LNU/Jarand Ullestad)

Er du talsperson i en barne- og ungdomsorganisasjon?

Registrer deg i vår katalog over unge talspersoner!

Vi har alle sett det. Debatten skal til og starte, og i panelet sitter det fem personer på godt over 50 år. Og det er ikke noe galt i det i seg selv, men med litt større bredde i panelet får man også fram flere sider av saken. 

Vår katalog over unge talspersoner er et forsøk på å gjøre det enklere for debattarrangører å finne fram til dyktige, unge talspersoner i barne- og ungdomsorganisasjonene.

Denne katalogen skal vises fram på informasjonsmøtet til Arendalsuka den 30. januar, og vi oppfordrer organisasjoner og talspersoner til å sette av de fem minuttene det tar å oppdatere dette før 30. januar. 

Hva må jeg gjøre for å registrere meg? 

Det er superenkelt! Du går inn via denne lenken, fyller inn skjemaet og laster opp et passende bilde av seg selv. 

Se hele katalogen her

#arrangere debatt #debatt #panel #talspersoner

Publisert 24. januar 2018

Kontaktperson

  • Jan Halvor Vaag Endrerud

    Politisk rådgiver, nasjonale spørsmål

    478 41 640
    halvor@lnu.no

Topp