LNU logo

Vi søker en avdelingsleder til vår nye forvaltningsavdeling

Som avdelingsleder for forvaltning får du personal- og lederansvar for våre dyktige forvaltere og faglig ansvar for LNUs forvaltning. Søknadsfrist 7. februar.

Vi i Landsrådet for Norges barne- og ungdomsorganisasjoner (LNU) jobber for meningsfulle fritidstilbud for barn og unge og deres medvirkning – lokalt, nasjonalt og globalt. Som avdelingsleder for forvaltning får du personal- og lederansvar for våre dyktige forvaltere og faglig ansvar for LNUs forvaltning. 

Forvaltningsavdelingen er nylig opprettet etter at LNU har omorganisert sekretariatet. Avdelingen består av 7-8 rådgivere som forvalter ulike økonomiske støtteordninger rettet mot barne- og ungdomsfrivilligheten. Leder for avdelingen har det faglige ansvaret for forvaltningen, samt ansvar for at ansatte i avdelingen har en god arbeidshverdag. I første fase vil en viktig del av arbeidet være å skape et godt team og etablere rutiner i den nye avdelingen.

LNU forvalter i dag åtte ulike støtteordninger, og jobber for at ordningene skal være enkle å søke på for barn og unge og barne- og ungdomsorganisasjonene. Arbeidet med støtteordningene består av saksbehandling og veiledning av søkere, samt søking og rapportering til bevilgende myndigheter.

Avdelingsleder for forvaltning utgjør, sammen med avdelingsleder for kompetanse og politikk, assisterende generalsekretær og generalsekretær, ledergruppa i LNU.

Sentrale arbeidsoppgaver:

  • Personalansvar på avdelingen
  • Ansvar for drift og videreutvikling av LNUs støtteordninger
  • Bidra til langsiktig ledelse og utvikling av LNU
  • Kurs og rådgiving innenfor stillingens ansvarsområde overfor medlemsorganisasjoner 

Vi søker deg som har ledererfaring, gjerne fra organisasjoner eller arbeidsplasser i endring. Du har kompetanse innenfor rettsvitenskap eller økonomi, gjerne kombinert med erfaring med forvaltning av støtteordninger. Du har og bred erfaring og god kjennskap til barne- og ungdomsfrivilligheten i Norge.

Ønsket oppstart er mars 2018.  

Hos oss i LNU får du:

  • Jobbe sammen med engasjerte og dyktige kollegaer
  • Fleksibel arbeidstid
  • Lønnsinnplassering mellom 503.000 kr og 573.000 kr i året
  • God pensjonsordning

Nærmere opplysninger om stillingen får du ved å kontakte generalsekretær Andreas Borud på 915 97 704.

Søknad med CV sendes innen 07.02 til e-postadressen jobb@lnu.no. Attester og vitnemål vil først bli etterspurt ved et eventuelt intervju.

#forvaltning #jobb i LNU #ledig stilling

Publisert 24. januar 2018

Kontaktperson

Topp