Barne- og ungdomstinget er en av de viktigste samarbeidsarenaene for barne- og ungdomsorganisasjonene i Norge. Husk å melde dere på - fristen er 3. april.

Husk å melde dere på Barne- og ungdomstinget!

Barne- og ungdomstinget avholdes 20. og 21. april på Sundvollen hotell. Påmeldingsfrist er 3. april.

Barne- og ungdomstinget (BUT) er LNUs representantskapsmøte og høyeste organ. Hvert år samles representanter fra våre medlemsorganisasjoner for å diskutere politikk, bli kjent på tvers av organisasjoner og stake ut kursen for LNU og barne- og ungdomsorganisasjonene den neste perioden. 
 
Påmeldingsskjemaet finner du nederst på denne siden. 
 

Her finner du mer praktisk informasjon og de sakspapirene som er klare

Meld deg på

For å melde deg på Barne- og ungdomstinget må du være delegat fra din organisasjon. Det betyr at du må huske å laste opp en bekreftelse fra organisasjonen din, et såkalt fullmaktsskjema, som bekrefter at du får lov til å representere organisasjonen på Barne- og ungdomstinget. 

Fill out my online form.

#Årsmøte #Barne- og ungdomstinget #Landsmøte

Publisert 9. februar 2018

Topp