Foto: Arendalsuka/ Mona Hauglid

Vi trenger nattevakter under Arendalsuka

Vi gjentar fjorårets overnattingstilbud, og søker i den forbindelse to personer som kan stille opp som nattevakter under Arendalsuka.

Vi har nå fått på plass nattevakter. Takk for at dere stiller opp! 

Har du lyst til å dra på Arendalsuka, samtidig som du får betalt for å bidra til trygg overnatting for unge deltakere? Da bør du bli nattevakt på Arendalsuka!

Vi i LNU gjentar fjorårets UngCamp-tilbud for medlemmer av våre organisasjoner, og tilbyr billig overnatting i Arendal sentrum under Arendalsuka. I den forbindelse ser vi etter noen ansvarlige, unge voksne til å fungere som nattevakter for vår UngCamp.

Arendalsuka er i år fra 13. til 17. august, og vi vil ha UngCamp åpen for overnatting fra mandag kveld til fredag morgen. Nattevaktene vil bli honorert med 1500 kroner per. natt og vil få reiseutgifter til Arendalsuka og overnatting dekket.

Hva er UngCamp? 

UngCamp har 16 års aldergrense, og vil være åpen for deltakerne fra 22.00 om kvelden til 10.00 hver dag. Nattevaktene må være til stede i hele denne perioden, og LNU stiller med brus, kaffe og annet digg man kan spise i løpet av natta.

Rusmidler er forbudt på UngCamp og synlig berusede deltakere vil bli bortvist fra overnattingslokalet. Påmeldingen til UngCamp vil åpnes i løpet av våren.

Krav til søkere: 

  • Mellom 18 og 30 år
  • Kunne stille opp hele uka (mandag-fredag) 

Søknader vurderes fortløpende, og absolutt siste frist for å sende inn en søknad er fredag 23. mars. Søknader sendes til politisk rådgiver Diego Vaula Foss på diego@lnu.no. 

#Arendalsuka #Arendalsuka Ung #nattevakt #UngCamp

Publisert 16. februar 2018

Kontaktperson

  • Jan Halvor Vaag Endrerud

    Politisk rådgiver, nasjonale spørsmål

    478 41 640
    halvor@lnu.no

Topp