Foto: Arendalsuka/ Mona Hauglid

Er dere klare for Arendalsuka?

Her er LNUs Arendalsuka-pakke 2018: Book sted for arrangementene deres og bestill billig overnatting for representanter fra deres organisasjon.

Arendalsuka 2018 går av stabelen 13. til 18. august, og er en møteplass for alt som kan krype og gå av politikere, journalister og organisasjonsfolk.

Før den tid er det to ting dere bør tenke på

 • Finn ut om dere skal lage noen egne arrangementer. Å melde inn arrangementer til Arendalsuka er gratis fram til 15. juni, etter det koster det 1500 kroner. Om dere vil ha med en sentral politiker fra et av de politiske partiene, er fristen for å spørre om det allerede 15. mai
 • Finn ut hvor dere skal bo. Å bo på hotell under Arendalsuka er svindyrt, og det begynner allerede nå å bli trangt om plassen. Overnattingsløsningen UngCamp er en løsning for organisasjoner som kanskje ikke har råd til å bo på hotell, men likevel ønsker å være tilstede under arrangementet og bo midt i Arendal sentrum. Påmeldingen åpner i løpet av kort tid. 

Book et sted å ha arrangementer

Kilden ungdomshus ligger midt i Arendal sentrum, rett bak hovedscenen, og disponeres av LNU under hele Arendalsuka. Barne- og ungdomsorganisasjoner kan låne stedet gratis, for å arrangere debatter, diskusjoner, en quiz eller liknende. Vi åpner også opp for at andre kan leie Kilden gratis, men temaet for møtet eller debatten må være relevant for barn og unge.

Kilden er et alkoholfritt lokale, og det er ikke mulig å låne lokalet etter klokka 20. 

På Kilden er det: 

 • En storsal med sitteplass til rundt 60 personer. Salen har et enkelt lydanlegg, med mulighet for å rigge et par mikrofoner.  
 • Et kaféområde, som kan brukes til mindre debattmøter
 • Grupperom og andre små arbeidsrom. Barne- og ungdomsorganisasjoner har mulighet til å låne disse, hvis man har behov for planleggingsmøter eller liknende i løpet av oppholdet

Storsalen og kaféområdet leies i bolker på to timer av gangen, og de to timene man har til rådighet inkluderer tid til opprigg og nedrigg. Arrangører må selv ha med kaffe, kopper, kjeks og eventuelt annet de ønsker å servere.  

Book Kilden under Arendalsuka

Obs: Legg merke til at dere må få bekreftelse fra en av våre rådgivere på endelig tidspunkt for bookingen. Ta kontakt om dere har spørsmål om Kilden. Kontaktinformasjon finner dere helt nederst på denne siden. 

Bestill billig overnatting

I år gjentar vi også opplegget med en overnattingsløsning for representanter fra barne- og ungdomsorganisasjoner, UngCamp. Overnatting skjer i bygget til St. Franciskus skole, kun få minutters gange fra Arendal rådhus. Påmeldingen er åpen, og vi kjører førstemann eller -kvinne til mølla, så her er det bare å melde seg på. 

Meld dere på via dette skjemaet

Overnattingsløsningen er åpen mandag – fredag under Arendalsuka, og er i utgangspunktet kun tilgjengelig for representanter fra LNUs medlemsorgansiasjoner over 16 år. Alle som skal bruke overnattingsløsningen må følge ordensreglene. De finner du inne i påmeldingsskjemaet. 

Send en epost til diego@lnu.no hvis dere har spørsmål om overnattingsløsningen.

Skal dere ha debatt? 

Sjekk ut katalogen vår med unge talspersoner fra barne- og ungdomsorganisasjonene for å få tips og inspirasjon til hvem dere kan invitere. 

Katalog over unge talspersoner

#Arendalsuka #debattmøter #Kilden #overnatting

Publisert 3. april 2018

Kontaktperson

 • Jan Halvor Vaag Endrerud

  Politisk rådgiver, nasjonale spørsmål

  478 41 640
  halvor@lnu.no

Topp