Ledig stilling: Vikariat som informasjonsrådgiver

Vår medarbeider skal ut i foreldrepermisjon og vi søker derfor en dyktig vikar som vil ha ansvar for LNU sitt informasjonsarbeid og våre tekniske løsninger.

LNU – Norges barne- og ungdomsorganisasjoner er en interesseorganisasjon for 97 demokratiske og frivillige barne- og ungdomsorganisasjoner. LNU arbeider for at barn og unge skal ha meningsfulle fritidstilbud der de bor, og innflytelse på beslutninger som angår dem – lokalt, nasjonalt og globalt.

LNU sine kontorer er lokalisert på Tøyen i Oslo, og vi har omlag 19 ansatte. LNU jobber med å fremme medlemsorganisasjonenes interesser overfor myndighetene, og vi formidler kunnskap og kompetanse til organisasjonene.

Sentrale arbeidsoppgaver

  • IT- ansvar i sekretariatet og ved arrangementer, samt utvikling av tekniske løsninger (brukerstøtte og drift av maskinpark, Google Suite, filserver og skytjenester mm.)
  • Drift av LNUs nettsider, samt noe innholdsproduksjon
  • Ansvar for visuell kommunikasjon
  • Oppfølging av nye personvernregler i sekretariatet

Vi søker deg som har god IT-kompetanse og forståelse, samt fungerer godt som brukerstøtte for sekretariatet. Du er kjent med Adobe- pakken og er komfortabel med noe innholdsproduksjon. Du har gode samarbeidsevner, jobber selvstendig og strukturert.

Erfaring fra frivillige organisasjoner er ønskelig, og kan eventuelt kompensere for manglende utdanning. Det er et pluss om du har noe erfaring med foto og videoproduksjon.

Hos oss i LNU får du

  • Jobbe sammen med unge, engasjerte og dyktige kollegaer
  • Fleksibel arbeidstid
  • Lønnsinnplassering mellom 412 795–478 784 kroner
  • God pensjonsordning

Ønsket oppstart i slutten av juli/ begynnelsen av august. Vikariatet er til 31.12.2018.

Nærmere opplysninger om stillingen får du ved å kontakte informasjonsrådgiver Jarand Ullestad 926 14 303 eller avdelingsleder Emilie Bersaas 938 22 573.

Søknad med CV sendes innen 10. juni 2018 (utvidet frist) på e-post til jobb@lnu.no. Attester og vitnemål vil først bli etterspurt ved et eventuelt intervju.

#jobb i LNU #ledig stilling

Publisert 23. mai 2018

Kontaktpersoner

Topp