Det kan bli trengt om plassen under Arendalsuka, men vi i LNU gir likevel medlemsorganisasjonene våre muligheten til å overnatte billig. Foto: Arendalsuka

Møt LNU på Arendalsuka!

LNU er til stede under hele Arendalsuka og har flere tilbud for organisasjonene våre.

Fra 13. til 17. august arrangeres Norges største politiske workshop i Arendal og LNU er som vanlig til stede. Vi har base på Kilden aktivitetssenter, midt i sentrum, og har gjennomfører flere arrangementer her.

Onsdag 15. august arrangerer vi mingling for alle våre medlemsorganisasjoner fra kl. 13 til 14. Her kan du komme for å få en matbit og møte andre unge frivillige. Sjekk ut arrangementet på Facebook og trykk på «delta» så vi har en oversikt over hvor mange vi skal bestille mat til.

På onsdagen arrangerer vi en Trygg-workshop, hvor vi inviterer alle med erfaring fra barne- og ungdomsfrivilligheten til å komme med innspill på hvordan vi kan skape trygge organisasjoner. Workshopen er startskuddet for LNU sitt arbeid med å oppdatere vårt informasjonsmateriell for Trygg-arbeidet vårt. Workshopen varer fra kl. 11 til 12:30.

Torsdag 16. august kan du få med deg foredrag og samtale om trygge organisasjoner når LNU holder arrangementet #Metoo – Hvor går grensen? Vår egen Cecilie Prebensen innleder om tematikken, før vi har en panelsamtale, hvor vi blant får høre fra Agathe Waage, leder av Elevorganisasjonen, og Linn Skyum, generalsekretær i Unge Venstre. Arrangementet finner sted 12:30 til 14, og du kan få mer informasjon om arrangementer her.

Hver dag under Arendalsuka kommer LNU til å ha et eget lounge-område på Kilden. Fra kl. 14 til 16 kan er alle våre medlemmer velkomne til å stikke innom for å ta en pust i bakken mellom alle debatter og arrangement. Vi har campingstoler, parasoller og ladestasjoner for mobiler. Kom innom for å slappe av, lade batteriene og sone litt ut fra en hektisk uke. Her er det selvsagt lov til å ta med seg medbrakt mat og brus.

Fredag 17. august arrangerer LNU-demokrati sti for videregående elever. Vi har fortsatt noen ledige poster i programmet her, og vil veldig gjerne vise frem noen av våre flotte organisasjoner til ungdom i Arendal. Dette er en super mulighet til å vise frem kampanjer eller vise seg frem for nye mulige medlemmer. Om dere er interessert i å ha stand på demokratistien er det bare å sende en e-post til diego@lnu.no.

Skal organisasjonen din holde et arrangement, men har ikke funnet et sted å være? Frykt ikke, vi disponerer Kilden hele uken og låner ut lokalet til våre organisasjoner. Kilden ligger sentralt til i Arendal, i Nedre Tyholmsvei 6. Vi har fortsatt ledige plasser i programmet, så ikke nøl med å ta kontakt om dere ønsker å låne et rom.

Ledige plasser er det også på vår overnattingsordning, UngCamp. For bare 500 kr kan du overnatte hele uken, eller du kan velge å overnatte kun noen netter. LNU stiller med nattevakter og overnattingen er kun åpen for våre medlemmer. NB: Husk å ta med sovepose og en god madrass eller liggeunderlag! Les våre ordensregler og meld deg på overnattingen her.

Vi gleder oss til å treffe dere på Arendalsuka!

Publisert 19. juli 2018

Kontaktpersoner

  • Jan Halvor Vaag Endrerud

    Politisk rådgiver, nasjonale spørsmål

    478 41 640
    halvor@lnu.no

Topp