Foto: Arendalsuka/ Mona Hauglid

Møt oss under Arendalsuka

Neste uke dras Arendalsuka i gang, og LNU er selvsagt til stede! Her kan du møte oss i løpet av uken:

Har politikerne glemt ungdommen?

Har norske partier en helhetlig ungdomspolitikk? Og hvilke tiltak vil partiene gjennomføre for å bedre ungdommers levekår? Dette får du svar på når vi sammen med OsloMet diskuterer om politikerne egentlig forstår hvilke utfordringer ungdommer møter i hverdagen. Kom til Lille Andevinge og lad opp til ungdomspartidebatten med et arrangement som setter ungdom i sentrum. Sjekk ut arrangementet på Facebook.

#Metoo – hvor går grensen?

Torsdag 16. august kan du få med deg foredrag og samtale om trygge organisasjoner når LNU holder arrangementet #Metoo – Hvor går grensen? Vår egen Cecilie Prebensen innleder om tematikken, før vi har en panelsamtale hvor vi blant får høre fra Agathe Waage, leder av Elevorganisasjonen, og Linn Skyum, generalsekretær i Unge Venstre. Arrangementet finner sted på Kilden kulturhus fra 12:30 til 14, og du kan få mer informasjon om arrangementer her.

Møt oss på mingling og lad batteriene i vår lounge

Onsdag 15. august arrangerer vi tradisjonen tro mingling for alle våre medlemsorganisasjoner fra kl. 13 til 14. Kom innom for en matbit og møt andre unge frivillige. Sjekk ut arrangementet på Facebook og trykk på «delta» så vi har en oversikt over hvor mange vi skal bestille mat til.

Hver dag under Arendalsuka kommer LNU til å ha et eget lounge-område på Kilden. Fra kl. 14 til 16 er alle våre medlemmer velkomne til å stikke innom for å ta en pust i bakken mellom alle debatter og arrangement. Vi har campingstoler, parasoller og ladestasjoner for mobiler. Kom innom for å slappe av, lade batteriene og sone litt ut fra en hektisk uke. Her er det selvsagt lov til å ta med seg medbrakt mat og brus.

Fredag 17. august arrangerer LNU-demokrati sti for videregående elever. Vi har fortsatt noen ledige poster i programmet her, og vil veldig gjerne vise frem noen av våre flotte organisasjoner til ungdom i Arendal. Dette er en super mulighet til å vise frem kampanjer eller vise seg frem for nye mulige medlemmer. Om dere er interessert i å ha stand på demokratistien er det bare å sende en e-post til diego@lnu.no.

Vi gleder oss til å treffe dere på Arendalsuka!

 

#Arendalsuka

Publisert 10. august 2018

Kontaktpersoner

  • Jan Halvor Vaag Endrerud

    Politisk rådgiver, nasjonale spørsmål

    478 41 640
    halvor@lnu.no

Topp