Catalysts er en av organisasjonene som har fått støtte fra LNU Mangfold og inkludering i 2016. De laget fotballturnering mellom beboerne på et lokalt asylmottak og Stabæk fotball. Foto: Catalysts

Nominer medlemmer til tildelingsutvalget for LNU Mangfold og inkludering

Vil du være med på å bestemme hvilke prosjekter som får støtte? Bli med i tildelingsutvalget. Nominasjonsfristen er 1. september.

Er du opptatt av at organisasjoner blir bedre med et mangfold av mennesker? Har du erfaring med inkluderingsprosjekt i egen organisasjon? Har du lyst til å lære mer om LNU sin forvaltning av støtteordninger? LNU søker medlemmer til tildelingsutvalget for støtteordningen LNU Mangfold og inkludering. LNU Mangfold og inkludering er en støtteordning for barn og unge som ønsker å bruke sin fritid på å sette fokus på mangfold, holdninger og deltakelse.

Medlemsorganisasjonene kan nominere én kandidat hver til utvalget. Utvalget vil bestå av 5 medlemmer og ledes av et styremedlem fra LNU. Som medlem i tildelingsutvalget for LNU Mangfold og inkludering må du lese søknader og delta på tre fordelingsmøter i juni, oktober og mars.

Frist for å nominere er 1. september 2018.

Har du spørsmål? Kontakt organisasjonsrådgiver Cennet Senner  (e-post: cennet@lnu.no, tlf.: 23 31 05 87).

Meld din interesse her

#fordelingsutvalg #inkludering #mangfold #støtteordning

Publisert 11. august 2018

Kontaktpersoner

  • Cennet Sener

    Organisasjonsrådgiver, LNU Kultur og Aktivitetsstøtta

    23 31 05 82
    cennet@lnu.no

Topp