Ledig stilling: Politisk rådgiver for internasjonale spørsmål

Vi ser etter en dyktig politisk rådgiver for internasjonale spørsmål til kontoret vårt på Tøyen i Oslo. Er du eller kjenner du kanskje noen som er rett person for jobben?

LNU – Landsrådet for Norges barne- og ungdomsorganisasjoner er en interesseorganisasjon for 96 demokratiske og frivillige barne- og ungdomsorganisasjoner. LNU arbeider for at barn og unge skal ha meningsfulle fritidstilbud der de bor, og innflytelse på beslutninger som angår dem – lokalt, nasjonalt og globalt. 

LNU sine kontorer er lokalisert på Tøyen i Oslo, og vi har 19 ansatte. LNU jobber med å fremme medlemsorganisasjonenes interesser overfor myndighetene, og vi formidler kunnskap og kompetanse til organisasjonene.

LNU lyser ut fast 100 % stilling som

Politisk rådgiver for internasjonale spørsmål

Vil du jobbe for gode vilkår for frivillige barne- og ungdomsorganisasjoner og barn og unges rettigheter? LNU arbeider for at barn og unge skal ha innflytelse på beslutninger som angår dem– lokalt, nasjonalt og globalt. Nå søker vi en dyktig person til stillingen som politisk rådgiver for internasjonale spørsmål.

Sentrale arbeidsoppgaver:

  • Politisk påvirkningsarbeid i internasjonale spørsmål, blant annet lobbyarbeid overfor Stortinget, regjeringen og FN.
  • Lede og koordinere LNUs konsultative status i ECOSOC.
  • Rekruttere og følge opp LNUs ungdomsdelegater til blant annet FNs generalforsamling og klimaforhandlingene
  • Følge politikkutvikling i internasjonale institusjoner, spesielt når det gjelder sivilsamfunnsutvikling og barn og unges medvirkning, eksempelvis unges rolle i implementering av bærekraftsmålene og spørsmål om ungdom, fred og sikkerhet
  • Bistå LNUs medlemsorganisasjoner med kurs og rådgivning om internasjonalt påvirkningsarbeid

Vi søker deg som har erfaring fra nasjonalt og internasjonalt politisk påvirkningsarbeid, stor kunnskap om internasjonale spørsmål og internasjonale organisasjoner, og som trives med nettverksbygging. Du må ha god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på både engelsk og norsk. Erfaring fra internasjonalt arbeid og frivillige organisasjoner er ønskelig. Høyere utdanning innen fagområdet kan kompensere for manglende erfaring. Erfaring fra og nettverk i barne- og ungdomsfrivilligheten er ønskelig.

Hos oss i LNU får du

  • Jobbe sammen med engasjerte og dyktige kollegaer
  • Fleksibel arbeidstid og gode muligheter for avspasering
  • Lunsj inkludert i arbeidstiden
  • Lønnsinnplassering mellom 424.766 og 492.669 i året
  • Tariffavtale

Ønsket oppstart er februar 2019 eller etter avtale.

Nærmere opplysninger om stillingen får du ved å kontakte rådgiver Jarle Aarbakke Tollaksen på jarle@lnu.no / 992 31 123 eller avdelingsleder Emilie Bersaas på emilie@lnu.no / 938 22 573. 

Søknad med CV sendes innen 28. november 2018 på e-post til jobb@lnu.no. Merk eposten med stillingstittelen på stillingen du søker i emnefeltet.
Attester og vitnemål vil først bli etterspurt ved et eventuelt intervju.

Publisert 15. november 2018

Kontaktpersoner

Topp