Ledig stilling: Kommunikasjonsrådgiver

Vi søker ny kommunikasjonsrådgiver til vårt kontor på Tøyen i Oslo. Kanskje det er deg vi ser etter?

Som kommunikasjonsrådgiver i LNU får du muligheten til å synliggjøre den unge frivilligheten og være med og styrke deres posisjon i samfunnet.

Ditt hovedansvar som kommunikasjonsrådgiver vil være utforming av budskap, presse- og mediearbeid, profilering av LNUs arbeid og politiske saker, og å rådgi generalsekretær og styreleder i kommunikasjonsarbeid.

Andre oppgaver som inngår i stillingen:

  • Utforme og publisere nyhetsbrev og nyhetssaker til nettsider, samt ansvar for sosiale medier
  • Bidra til utforming og lansering av LNUs kampanjer og rapporter
  • Holde kurs i kommunikasjon- og informasjonsarbeid for medlemsorganisasjoner

Vi søker deg som har journalistisk eller kommunikasjonsfaglig erfaring og stor samfunnspolitisk interesse. Du har svært god skriftlig fremstillingsevne, og erfaring med nettpublisering, sosiale medier og strategisk kommunikasjonsarbeid. Du har evne til å jobbe selvstendig og ta mye ansvar, og har gode samarbeidsevner. Erfaring fra frivillige organisasjoner er ønskelig, og kan eventuelt kompensere for manglende utdanning.

Hos oss i LNU får du

  • Jobbe sammen med unge, engasjerte og dyktige kollegaer
  • Fleksibel arbeidstid
  • Felles lunsj og muligheter for trening i arbeidstid
  • Lønnsinnplassering mellom 424.000 og 492.000 i året
  • God pensjonsordning

Ønsket oppstart er snarlig eller etter avtale.

Nærmere opplysninger om stillingen får du ved å kontakte avdelingsleder for kompetanse og interessepolitikk Emilie Bersaas på 93822573.

Søknad med CV sendes innen 2. desember på e-post til jobb@lnu.no. Merk eposten med stillingstittelen på stillingen du søker i emnefeltet.
Attester og vitnemål vil først bli etterspurt ved et eventuelt intervju.

LNU – Norges barne- og ungdomsorganisasjoner er en interesseorganisasjon for 96 demokratiske og frivillige barne- og ungdomsorganisasjoner. LNU arbeider for at barn og unge skal ha meningsfulle fritidstilbud der de bor, og innflytelse på beslutninger som angår dem – lokalt, nasjonalt og globalt.

LNU sine kontorer er lokalisert på Tøyen i Oslo, og vi har 19 ansatte. LNU jobber med å fremme medlemsorganisasjonenes interesser overfor myndighetene, og vi formidler kunnskap og kompetanse til organisasjonene.

#ledig stilling

Publisert 22. november 2018

Topp