Ledig stilling: Avdelingsleder for politikk og kompetanse

LNU lyser ut fast, 100 % stilling som avdelingsleder for politikk og kompetanse til vårt kontor på Tøyen i Oslo.

Som avdelingsleder får du personal- og lederansvar for våre dyktige rådgivere i avdeling for kompetanse og interessepolitikk, og en sentral rolle i arbeidet med å styrke LNU som medlemsorganisasjon og politisk aktør. 

LNU jobber politisk for barn og unges frivillighet, makt og medvirkning i Norge, Europa og FN. Samtidig har vi et bredt kompetansetilbud til barne- og ungdomsorganisasjonene, som blant annet består av kurs, nettverk og veiledning på temaer som styrearbeid, organisasjonsutvikling og forebygging av seksuell grenseoverskridende atferd. Avdeling for kompetanse og interessepolitikk har ansvar for dette arbeidet.

Avdelingsleder for politikk og kompetanse har det faglige ansvaret for avdelingen, og ansvar for at ansatte i avdelingen har en god arbeidshverdag. Avdelingen består i dag av to politiske rådgivere, to kommunikasjonsrådgivere, en organisasjonsrådgiver og en internasjonal rådgiver.

LNU jobber med å styrke seg som medlemsorganisasjon og politisk aktør. Som avdelingsleder vil du spille en sentral rolle i dette arbeidet, slik at LNU blir en bedre støttespiller for barne- og ungdomsorganisasjonene.

Avdelingsleder for politikk og kompetanse utgjør, sammen med avdelingsleder for forvaltning, assisterende generalsekretær og generalsekretær, ledergruppa i LNU.

Sentrale arbeidsoppgaver

  • Personalansvar for avdelingen
  • Ansvar for videreutvikling av LNUs politiske arbeid og medlemstilbud
  • Bidra til langsiktig ledelse og utvikling av LNU
  • Kurs og rådgiving innenfor stillingens ansvarsområde overfor medlemsorganisasjoner

Vi søker deg som

har ledererfaring, gjerne fra organisasjoner eller arbeidsplasser i endring. Du har god politisk forståelse og erfaring med politisk påvirkningsarbeid. Du har også bred erfaring fra og god kjennskap til barne- og ungdomsfrivilligheten i Norge.

Ønsket oppstart er mars 2019 eller etter avtale.

Hos oss i LNU får du

  • Jobbe sammen med engasjerte og dyktige kollegaer
  • Fleksibel arbeidstid
  • Lønnsinnplassering mellom 518.000 kr og 590.000 kr i året
  • God pensjonsordning

Nærmere opplysninger om stillingen får du ved å kontakte generalsekretær Andreas Borud på 915 97 704.

Søknad med CV sendes innen 17.02. til e-postadressen jobb@lnu.no. Attester og vitnemål vil først bli etterspurt ved et eventuelt intervju.

Publisert 25. januar 2019

Kontaktpersoner

Topp