Jarga Art and Fashion weekend fikk støtte fra LNU mangfold og inkludering i 2016.

Har dere et ønske om mer mangfoldig aktivitet i frivillige grupper og organisasjoner?

Årets første søknadsfrist for LNU Mangfold og inkludering er 1.mars. Husk å søke om opp til 75 000 kr for spennende inkluderingsprosjekter.

Støtteordningen LNU Mangfold og inkludering gir støtte til prosjekter som setter fokus på mangfold, holdninger og deltakelse, og som gir barn og ungdom mulighet til å vise at mangfold er et positivt element i samfunnet.

Tidligere har prosjekt som GINGA, en workshop med capoeira, og Jarga Art and Fashion weekend fått støtte fra LNU Mangfold og Inkludering. For mer inspirasjon til prosjektene deres, anbefaler vi å ta en titt på flere tidligere tildelinger her.

Søknadsfristene er 1.mars, 1.juni og 1.oktober hvert år. Mer informasjon om støtteordningen og mal for kladdesøknad finner du nederst på denne siden. Det er mulig å be om veiledning hvis du skulle ønske det.

Ta gjerne kontakt med saksbehandler Cennet Sener på cennet@lnu.no eller 23 31 05 87 for veiledning eller spørsmål.

#LNU Mangfold og inkludering

Publisert 29. januar 2019

Kontaktpersoner

  • Cennet Sener

    Organisasjonsrådgiver, LNU Kultur og LNU Aktivitetsstøtta

    23 31 05 82
    cennet@lnu.no

Topp