Foto: Andreas Haakonsen /LNU

Gjør dere klar for Arendalsuka!

Arendalsuka 2019 går av stabelen 12. til 16. august, og er en møteplass for alt som kan krype og gå av politikere, journalister og organisasjonsfolk. LNU vil som alltid være til stede for å tilrettelegge for våre medlemmer.

Sommeren nærmer seg med stormskritt, og har dere ikke allerede begynt å planlegge Arendalsuka er det to ting dere bør tenke på:

  • Finn ut om dere skal lage noen egne arrangementer: Fram til 14. juni er det gratis å melde inn arrangementer til Arendalsuka. Etter det koster det 1500 kroner. Om dere vil ha med en sentral politiker fra et av de politiske partiene, er fristen for å spørre om det allerede 16. mai.
  • Finn ut hvor dere skal bo: Å bo på hotell under Arendalsuka er dyrt, og det begynner allerede nå å bli trangt om plassen. Overnattingsløsningen UngCamp er en løsning for organisasjoner som kanskje ikke har råd til å bo på hotell, men likevel ønsker å være tilstede under arrangementet og bo midt i Arendal sentrum.


Book Torgscenen for ditt arrangement

Torgscenen ligger midt i Arendal sentrum, og LNU får låne ut scenen til våre organisasjoner hver dag mellom klokka 08:00 og 10:00, og etter klokka 14:00.

Barne- og ungdomsorganisasjoner kan låne scenen gratis, for å arrangere debatter, diskusjoner, en quiz eller liknende. Lån inkluderer en standard lydpakke med fire mikrofoner, men dette kan utvides mot ekstra betaling.

Obs: Legg merke til at dere selv må melde på deres arrangement på Arendalsuka.no, og at dere må få bekreftelse fra en av våre rådgivere på endelig tidspunkt for bookingen.

Ta kontakt om dere har spørsmål om scenen. Kontaktinformasjon finner dere helt nederst på denne siden.

Book billig overnatting

I år gjentar vi også opplegget med en overnattingsløsning for representanter fra barne- og ungdomsorganisasjoner, UngCamp. Overnatting skjer i bygget til St. Franciskus skole, kun få minutters gange fra Arendal rådhus.

Påmeldingen er åpen, og vi kjører førstemann eller -kvinne til mølla, så her er det bare å melde seg på.

Her finner du skjema til å melde seg på vår overnattingsløsning UngCamp.

Overnattingsløsningen er åpen mandag – fredag under Arendalsuka, og er i utgangspunktet kun tilgjengelig for representanter fra LNUs medlemsorganisasjoner som er over 13 år.

Alle som skal bruke overnattingsløsningen må følge ordensreglene. De finner du inne i påmeldingsskjemaet. 

For deltakere mellom 13 og 16 år vil det bli satt opp en egen sovesal med egne vakter.

Send en epost til diego@lnu.nohvis dere har spørsmål om overnattingsløsningen.

Ta en pause på vår lounge

I år vil LNU disponere kafeen på Arendal bibliotek og vi vil gjøre dette til et lounge-område hvor dere kan stikke innom for å jobbe i rolige omgivelser, få ladet mobilen eller rett og slett ta en pause fra en intens uke.

Loungen vil være åpen noen timer hver ettermiddag fra tirsdag til torsdag, og det vil være mulig å ta med seg mat og drikke dersom man ønsker det.

Skal dere ha debatt?

Sjekk ut katalogen vår med unge talspersoner fra barne- og ungdomsorganisasjonene for å få tips og inspirasjon til hvem dere kan invitere.

Har du lyst til å jobbe for LNU under Arendalsuka? Da kan du lese mer her!

#Arendalsuka #Arendalsuka Ung #debattmøter #Kilden #overnatting #UngCamp

Publisert 8. mai 2019

Kontaktpersoner

  • Jan Halvor Vaag Endrerud

    Politisk rådgiver, nasjonale spørsmål

    478 41 640
    halvor@lnu.no

Topp