Foto: Arendalsuka

Vil du jobbe for LNU under Arendalsuka?

Har du lyst til å dra på Arendalsuka, samtidig som du får betalt for å bidra til trygg overnatting for unge deltakere? Da kan du jobbe for oss under Arendalsuka!

Vi i LNU gjentar fjorårets UngCamp-tilbud for medlemmer av våre organisasjoner, og tilbyr billig overnatting i Arendal sentrum under Arendalsuka.

Nattevakter og koordinator

Arendalsuka er i år fra 12. til 16. august. Vi søker nattevakter og en koordinator som kan jobbe disse dagene.

 • Nattevakter: Vi ser etter to ansvarlige, unge voksne til å fungere som nattevakter for vår UngCamp. Nattevaktene vil bli honorert med 1500 kroner per. natt og vil få reiseutgifter til Arendalsuka og overnatting dekket. UngCamp vil være åpen for overnatting fra mandag kveld til fredag morgen.
 • Koordinator: Denne personen vil stå for praktisk planlegging og tilrettelegging for oss under uken. Koordinator vil bli honorert med 9000 kroner for hele oppdraget, og vil få reise og overnatting dekket. Koordinator må også være tilgjengelig for planlegging i Oslo i ukene før Arendalsuka. OBS: Må ha førerkort!

Krav til søkere:

 • Mellom 18 og 30 år
 • Må kunne stille opp hele uka (mandag-fredag)

Søknader sendes til politisk rådgiver Diego Vaula Foss på diego@lnu.no

Hva er UngCamp?

UngCamp har 16 års aldergrense, og vil være åpen for deltakerne fra 22.00 om kvelden til 10.00 hver dag, fra mandag til fredag. Nattevaktene må være til stede i hele denne perioden, og LNU stiller med brus, kaffe og annet digg man kan spise i løpet av natta.

Rusmidler er forbudt på UngCamp og synlig berusede deltakere vil bli bortvist fra overnattingslokalet. Brudd på reglementet vil også kunne medføre bortvisning for resten av uken.

#Arendalsuka #Arendalsuka Ung #nattevakt #UngCamp

Publisert 8. mai 2019

Kontaktpersoner

 • Jan Halvor Vaag Endrerud

  Politisk rådgiver, nasjonale spørsmål

  478 41 640
  halvor@lnu.no

Topp