Foto: Arendalsuka

Vil du jobbe for LNU under Arendalsuka?

Har du lyst til å dra på Arendalsuka, samtidig som du får betalt for å bidra til trygg overnatting for unge deltakere? Da kan du jobbe for oss under Arendalsuka!

Vi i LNU gjentar fjorårets UngCamp-tilbud for medlemmer av våre organisasjoner, og tilbyr billig overnatting i Arendal sentrum under Arendalsuka.

Nattevakter og koordinator

Arendalsuka er i år fra 12. til 16. august, og vi vil ha UngCamp åpen for overnatting fra mandag kveld til fredag morgen.

Vi ser etter to ansvarlige, unge voksne til å fungere som nattevakter for vår UngCamp. Nattevaktene vil bli honorert med 1500 kroner per. natt og vil få reiseutgifter til Arendalsuka og overnatting dekket.

I tillegg ser vi etter én koordinator som kan stå for praktisk planlegging og tilrettelegging for oss under uken. Koordinator vil bli honorert med 8000 kroner for hele oppdraget, og vil få reise og overnatting dekket. Koordinator må også være tilgjengelig for planlegging i Oslo i ukene før Arendalsuka.

Hva er UngCamp?

UngCamp har 16 års aldergrense, og vil være åpen for deltakerne fra 22.00 om kvelden til 10.00 hver dag. Nattevaktene må være til stede i hele denne perioden, og LNU stiller med brus, kaffe og annet digg man kan spise i løpet av natta.

Rusmidler er forbudt på UngCamp og synlig berusede deltakere vil bli bortvist fra overnattingslokalet. Brudd på reglementet vil også kunne medføre bortvisning for resten av uken.

Krav til søkere:

  • Mellom 18 og 30 år
  • Må kunne stille opp hele uka (mandag-fredag)

Søknader vurderes fortløpende, og absolutt siste frist for å sende inn en søknad er onsdag 29. mai.

Søknader sendes til politisk rådgiver Diego Vaula Foss på diego@lnu.no

#Arendalsuka #Arendalsuka Ung #nattevakt #UngCamp

Publisert 8. mai 2019

Kontaktpersoner

  • Diego A. Vaula Foss

    Politisk rådgiver, nasjonale spørsmål

    980 71 601
    diego@lnu.no

Topp