I fjor under Arendalsuka fikk vi besøk av ambassadør Kenneth J. Braithwaite fra USAs ambassade i Norge.

Her er vi under Arendalsuka

Mellom 12. og 16. august kan du møte LNU på en rekke arrangementer under Arendalsuka.

Sommeren nærmer seg slutten, og som i tidligere år starter den politiske høsten med Arendalsuka. LNU er på plass hele uken, og vi å se mange av våre medlemmer der. I år holder vi til i 2. etasje på Arendal Bibliotek, midt i hjertet av sentrum. 

Møt oss på mingling og lad batteriene i vår lounge

Onsdag 15. august arrangerer vi tradisjonen tro mingling for alle våre medlemsorganisasjoner fra kl. 12:15 til 13:15. Kom innom for en matbit og møt andre unge frivillige. Sjekk ut arrangementet på Facebook og trykk gjerne delta!

Fra tirsdag til torsdag kommer LNU til å ha et eget lounge-område på Biblioteket. Fra kl. 14 til 16 er alle våre medlemmer velkomne til å stikke innom for å ta en pust i bakken mellom alle debatter og arrangement. Vi har sofaer, ladestasjoner for mobiler og vil ha enkel mat som kan kjøpes for en billig penge. Kom innom for å slappe av, lade batteriene og sone litt ut fra en hektisk uke. Her er det selvsagt lov til å ta med seg medbrakt mat og brus.

Generasjonskampen

Forstår egentlig voksne politikere de utfordringene og sakene ungdom er opptatt av, eller ser vi et generasjonsskille i politikken? Vi har invitert fire av våre medlemsorganisasjoner til å utfordre voksne politikere på saker de brenner for. Kom innom Biblioteket onsdag kl. 18 for å se AUF utfordre Arbeiderpartiet på klimaspørsmål, eller for å se Unge Høyre duellere med sitt moderparti om oljepengebruk. Les mer om arrangementet her

Andre arrangementer

LNU kommer også til å være synlig på andre arrangementer under Arendalsuka. På tirsdagen deltar vi på to arrangement hos Frivillighet Norge hvor vi skal diskutere om de unge kan redde demokratiet og om det europeiske demokratiet er i fare. På onsdagen skal vi også diskutere demokrati og samfunnsengasjement med blant annet kulturministeren og NHO. På fredagen arrangerer vi vår årlige demokrati-sti, hvor skoleelever fra Arendal sendes på tur til forskjellige stands og organisasjoner for å lære mer om demokrati og deltakelse. 

Vi gleder oss til å treffe dere på Arendalsuka!

Publisert 6. august 2019

Topp