Nesten 3 millioner til kulturprosjekter – søk nå!

Har organisasjonen din et nytt drømmeprosjekt innen kultur dere vil realisere? Nå har dere muligheten! LNU Kultur har nesten 3 millioner kroner til utdeling og søknadsfristen er førstkommende søndag. 

LNU Kultur støtter prosjekter innen musikk, dans, drama, litteratur, kunst, film, kulturminner, digital kultur og spill, eller andre kreative initiativ som kan anses som kultur. Formålet er å styrke kulturarbeid blant barn og unge i Norge, øke den kulturfaglige kompetansen til ledere og medlemmer i organisasjonene, og stimulere til utvikling av nye kulturtiltak. Prosjektet må være et nytt tiltak for organisasjonen.

Dere kan få mellom 25 000 og 200 000 kroner til deres prosjekt.

Landsomfattende barne- og ungdomsorganisasjoner kan søke om støtte fra LNU Kultur. Det er sentralleddet i organisasjonen som søker. I retningslinjene kan dere lese mer om ordningen og søkekriteriene. 

Søknadsfristen er søndag 11. august kl 23.59.

Ta kontakt med saksbehandler Rine Holmsen (rine@lnu.no) om dere har spørsmål eller ønsker veiledning. 

Søknad leveres gjennom LNUs søknadsportal. Dersom organisasjonen ikke har en bruker til søknadsportalen kan du fylle ut dette skjemaet, så oppretter vi en bruker til dere. 

Sjekk om vi kan støtte deres prosjekt

Jeg søker på vegne av

Er organisasjonen din landsdekkende, demokratisk og frivillig?

Jeg søker om støtte til

Alt rett!
Det var det viktigste! Vi har også noen flere retningslinjer du må lese gjennom om du vil søke. Er du klar til å søke kan du gå videre til LNUs søknadsportal.

Publisert 6. august 2019

Kontaktpersoner

  • Rine Holmsen

    Avdelingsleder, forvaltning

    23 31 05 87
    rine@lnu.no

Topp