Med ny kunnskap, større innsikt og gode verktøy har YATA fått påfyll til å satse enda mer på å inkludere flere unge i diskusjon rundt utenriks-, forsvars- og sikkerhetspolitikk. Foto: YATA Norge

Holdt seminar om aktiv inkluderingsstrategi

Youth Atlantic Treaty Association Norway (YATA) fikk 59 250 kroner av LNU Mangfold og inkludering til å arrangere et seminar hvor deres frivillige lærte om aktiv inkluderingsstrategi i lokallagene.

Over to dager i Stavanger, samlet YATA Norge ungdom fra lokallag over hele Norge til en samling med fokus på å styrke mangfold og inkludering blant medlemmer og frivillige. 32 personer fra fem lokallag lærte gjennom presentasjoner og gruppearbeid det gode arbeidet som er gjort i andre organisasjoner.

Helgen endte med felles skriving av YATA sin egen inkluderingsstrategi med tiltak og målsetninger for å øke bredden i deltakelse.

Med ny kunnskap, større innsikt og gode verktøy har YATA fått påfyll til å satse enda mer på å inkludere flere unge i diskusjon rundt utenriks-, forsvars- og sikkerhetspolitikk.

Enten du er medlem, publikum på YATA sine arrangementer eller tar på deg verv i et lokallag, skal YATA være et sted hvor du får brukt din interesse og entusiasme uavhengig av bakgrunn.

LNU Mangfold og inkludering støtter prosjekter som setter fokus på deltakelse og holdninger. Målet med støtteordningen er å vise at mangfold er et positivt element i samfunnet.

Har du lyst til å skape et mangfolds- og inkluderingsprosjekt? Les mer om støtteordningen LNU Mangfold og inkludering.

#LNU Mangfold og inkludering #Prosjekteksempel #YATA Norge

Publisert 24. februar 2020

Kontaktpersoner

  • Espen Aleksander Evjenth

    Organisasjonsrådgiver, Frifond teater

    espen@lnu.no

Topp