Til deg som skal delta på BUT

Vi i LNU gleder oss til historiens første digitale Barne- og Ungdomsting på torsdag! Her følger praktisk info for deltakere.

Programmet starter kl. 09:00. Du kan «møte opp» i det digitale møterommet allerede fra kl. 08:00. Møt opp i god tid, og bruk noen minutter i løpet av denne timen til å logge inn og bli klar til møtestart. Programmet er anslått til å slutte kl. 12:00.  

Teknisk informasjon 

Møtet foregår i videokonferanseverktøyet Zoom. Møt opp ved å trykke på denne lenken. Deltakere har fått tilsendt passordet til møtet. Navngi gjerne deg selv med fullt navn og navn på organisasjonen din. Når du kommer inn er kameraet og mikrofonen din slått av. Slå det gjerne på, men dette er valgfritt. Ordstyrerne vil også ha mulighet til å slå av deltakernes mikrofoner.  

I tillegg til Zoom brukes programvaren GoPlenum til voteringer, forslagsfremming, og inntegning av innlegg og replikker. Du skal altså både ha Zoom og GoPlenum åpent under møtet. Du kan velge om du bruker GoPlenum i nettleseren (lnu.goplenum.com) eller som mobilapp (lastes ned der du vanligvis laster ned apper). Ved bruk av nettleser er Google Chrome anbefaltOnsdag morgen får du en SMS med informasjonen du trenger for innlogging i GoPlenumDa kan du logge inn og se deg rundt. Her kan du lese om hvordan GoPlenum brukes. Du har selv ansvar for å sette deg inn i detteVær sikker på at du klarer å logge inn, og er klar til å begynne, før møtestart på torsdag.   

Teknisk hjelp og kontakt med ordstyrere under møtet 

LNUs sekretariat er tilgjengelig for hjelp med tekniske problemer fra kl 08:00 til kl 12:00 torsdag. De kan kontaktes ved å sende melding til LNUs Facebookside (Messenger), ved å sende e-post til lnu@nu.no, eller ved å ringe 98 85 20 52 

Ordstyrerne i møtet kan kontaktes ved å bruke funksjonen «Forslag til forretningsorden» i GoPlenumeller direkte chat i Zoom. Hvis du vil ha kontakt med møtelederne, men ikke får gjort det gjennom GoPlenum eller Zoom, kan du sende en SMS til møteleder Axel Fjeldavli på 417 21926. 

Invitasjon til formøter 

Alle deltakere på BUT inviteres til å delta på et formøte. I formøtet lærer du å bruke Zoom og GoPlenum, så du føler deg trygg under møtet. I tillegg blir det innledning om LNU og de viktigste sakene på møtet ved Rode Hegstad, styreleder i LNU. Formøter arrangeres: 

  • Onsdag 22. april kl 10:00-10:45. Følg denne Zoom-lenken.
  • Onsdag 22. april kl 20:00-20:45. Følg denne Zoom-lenken.

Begge formøtene har samme innhold. Ingen forhåndspåmelding. Vi anbefaler at du enten deltar på formøter eller møter opp tidlig torsdag, for å være sikker på at det tekniske går bra. Påmeldte BUT-deltakere har fått tilsendt passordene til møtene på epost.

Minner om at sakspapirer ligger på LNU.no 

Vel møtt!

Publisert 20. april 2020

Topp