Vil du jobbe med bærekraftsmålene?

Er du god på å skrive, og opptatt av FNs bærekraftsmål? Synes du ungdoms innflytelse og medvirkning er viktig?  Da har vi oppdraget for deg!  

LNU jobber i høst med et prosjekt for å spre kunnskap om bærekraftsmålene i barne- og ungdomsorganisasjonene og vise dem hvordan de kan jobbe med målene som er relevante for deres organisasjon.

Vi ser etter en prosjektressurs som skal skrive artikler og guider om hvordan barne- og ungdomsorganisasjoner kan bruke bærekraftsmålene til å øke sin innflytelse og medvirkning i samfunnet. Artiklene skal hjelpe organisasjoner forstå hvordan de kan se bærekraftsmålene i sammenheng med sitt eget arbeid, og hvordan de kan bruke bærekraftsmålene som et verktøy for å nå sine mål. Arbeidsoppgavene vil også inkludere å bidra til utvikling av nettsiden www.lnu.no/bærekraft i samarbeid med LNUs kommunikasjonsrådgivere.

Oppdraget omfatter 1 månedsverk (160 timer) over 6 til 8 uker i tidsrommet september-oktober, med mulighet for en utvidet prosjektperiode om det er behov. Tiltredelse er så snart som mulig.

Vi søker deg som har erfaring med skriftlig innholdsproduksjon for nett og har kunnskap om FNs bærekraftsmål. Du har erfaring fra eller kjennskap til barne- og ungdomsfrivilligheten. Du mestrer klarspråk og har erfaring med å kommunisere med ungdom som målgruppe. Du har gode samarbeidsevner og kan også jobbe selvstendig.

Som oppdragstager for LNU får du:

  • Delta i et prosjekt på et viktig samfunnsområde
  • Arbeidsplass hos LNU på Frivillighetshuset på Tøyen
  • 42 000 kroner for oppdraget

For nærmere opplysninger om oppdraget ta kontakt med organisasjonsrådgiver Ingrid Louise Grøntvedt, ingrid@lnu.no.

Søknad med CV sendes til jobb@lnu.no innen 1. september 2020.

Publisert 25. august 2020

Kontaktpersoner

  • Ingrid Grøntvedt

    Organisasjonsrådgiver, Kompetanse og organisasjonsutvikling

    41 69 15 25
    ingrid@lnu.no

Topp