Illustrasjon: Jarand Ullestad, LNU

Medlemsmøte om korona og barne- og ungdomsorganisasjonene 

Hvordan går det med din organisasjon etter ni måneder med pandemi?

Koronapandemien har i snart ni måneder snudd hverdagen på hodet for barne- og ungdomsorganisasjonene. LNU har jobbet for å støtte våre medlemsorganisasjoner gjennom blant annet kartleggingsundersøkelser, politisk arbeid og nye medlemstilbud. 

Vi ønsker å invitere til et medlemsmøte for både å informere om hva status er hos oss i LNU, gi en oversikt over politiske tiltak som er gjort, og si litt om veien videre. Vi vil også høre med dere i medlemsorganisasjonene hvordan hverdagen deres er. Hvilke bekymringer og utfordringer har dere? Og er det noe dere tenker at vi i LNU kan hjelpe dere med?  

Tilbakemeldingene fra møtet blir brukt som innspill i LNUs videre arbeid for å støtte barne- og ungdomsorganisasjonene gjennom pandemien.

Møtet finner sted tirsdag 8. desember kl. 13 til 14 på Zoom.  

Påmelding

Fill out my online form.

 

Publisert 2. desember 2020

Kontaktpersoner

  • Ingrid Grøntvedt

    Organisasjonsrådgiver, Kompetanse og organisasjonsutvikling

    416 91 525
    ingrid@lnu.no

Topp