LNU søker avdelingsleder for forvaltning

Vil du lede LNUs dyktige forvaltere som fordeler over 150 millioner til barne- og ungdomsfrivilligheten hvert år?

Vi søker nå avdelingsleder for forvaltning i fast 100% stilling. 

Forvaltningsavdelingen i LNU består av 6-7 rådgivere som forvalter syv økonomiske støtteordninger rettet mot barne- og ungdomsfrivilligheten. Hvert år støtter LNU nesten ti tusen lokallag i barne- og ungdomsfrivilligheten og over tusen prosjekter for barn og unge. Arbeidet med støtteordningene omfatter saksbehandling, veiledning av søkere, informasjonsarbeid, videreutvikling av regelverk og søking og rapportering til bevilgende myndigheter.

Som avdelingsleder vil du ha lederansvar for LNUs arbeid med støtteordninger og personalansvar for alle de ansatte i avdelingen. Du vil også inngå i sekretariatets ledergruppe, som står for den daglige strategiske ledelsen av LNU.

Les stillingsutlysningen her!

Publisert 6. januar 2021

Kontaktpersoner

Topp